Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'de memur olarak çalışıyorum. 1425 TL maaş alıyorum. Maaşım normal mi?

Slm fuulmongokturk kardeş bende gecen sene meb e atanan memurlardanım.4 yıllık mezunum 1345 tl alıyorum yanlışlık bende mı sende mi? 52 tl de gelır vergısını eklersem 1397 olur. Aradakı 25 tl nerden kaynaklanıyo?iyii günler

Turanalpertunga;

Soru olarak yöneltmiş olduğun "Kadro Derecesi: 7" ne anlama geliyor demirştim. Tayin nedeniyle bir nebze onun ne anlama geldiğinide şimdi öğrenmiş oldum. Düşüncelerimi tekrar düzelterek yazayımda önceki yorumumla yanlış tevzide bulunmayım dedim. Şeflik sınavına gir ve kazan her türlü şef olursun. Bazı istisnai sebeplerde boş olan şeflik kadrolarına geçici görevlede atanabilirsiniz. (Tabi bu kendinizi beğendirip iş yapabilme ve becerinizede bağlı)

Kadro Derecesi: Örneğin Milli Eğitim müdürlüklerinde açık memur kadroları bulunur ve kadro dereceleride belirtilir. 7 Kadro derecesi statüsünde o MEM de boş kadro yoksa ve o kuruma tayin istersen yerleşemezsin.

Enver 38;

Rapor oranın kaç veyahutta Gelir İdaresi Başkanlığına Sakatlık indirimi için dilekçe yazıp cevap aldın mı?

arkadaşlar iyi güzel hoş yazdıklarınız da bende 66 puan aldım seçtiğim iller dışında atanmayıda kabul ettim bi sonuç yok nedir bu nice arkadaşlar daha düşük puanlar ile atanmış...

kardeşim sen maaş derdindesin biz işe yerleşme derdinde haline şükür et paşalar gibi al maaşını 3 aşagı 5 yukarı olsun buna şükür de diyorsundur tabi de paşalar gibi ne veriyolarsa al maaşını..

Üst Alt