Arkadaşım inan ki fiziki düzenlemelerle ilgili problemleri anlatana kadar iyiydik hatta öğretmenlere diğer idarecilere böyle memur bulduk şanslıyız diyormuş ama bir gün fiziki düzenlemelerden bahsedince hiç haketmediğim bir tepkiyle karşılaştım beni odasından kovdu sadece bir dilekçe ve altına fiziki düzenlemelerle ilgili Genelge koymuştum sen bunları kasten yapıyorsun ama cezasını da çekeceksin yok istersen suit oda yaptırayım havuzlu mavuzlu dediğinde şoke oldum herhalde yanlış bir şey istedim diye kafamdan sıcak su döküldü sinirlerim bozuldu. Engelli tuvaleti olmadan ortopedik engel gurubu bastonlu adam çalıştırıl mı kardeşim? Okul üç katlı üst katlara çıkamıyorum. İki kez merdivenlerden düştüm hele birinde öyle fena düştüm ki Allah korudu. Aynen söylediğin gibi İlçedekiler arkadaşı diye hele birisi sınıf arkadaşıymış ondan yüz buluyor. İlçeye gidersen haberim olsun beraber gidelim diyor arkadaşım çünki %100 haksız bir gün bile mesaime geç kalmadım viziteye çıktığım gün bile işim bitince okula geliyorum Allah bana yaşattıklarının fazlasını kendisine yaşatır mutlaka. Sorunları olmayan insan olur mu? Sorunları olduğunda personeline yardımcı olmuyorsan neden idarecilik yapıyorsun? Bırak başka insanlar bu görevi yapsın işine geldiğinde bize yol göstermeyi biliyorsun sen sudan çıkmış ak kaşıksın. Arkadaşım beni ayakta tutan tek en güçlü şey Allah'a inancım hiçbir haksızlık ortada kalmaz. Kimse engelli olmak istemez ama diğer taraftan herkes engelli adayıdır ve Allah mazlumun yanındadır. O gün bana utanmadan sen gidersen buranın muhasebe işleri ne olacak diyor gelen yapar dedim. Ben muhasebe bölümü önlisans mezunuyum. Ticaret Meslek Lisesi çıkışlıyım ve iktisat fakültesi mezunuyum sadece evime çok yakın diye burayı istedim nasibimde burada olmak varmış ama dediğiniz gibi buradan ben çok dersler çıkardım gittiğim yerde önce dişlerimi göstereceğim sonra sadece yapmam gereken işleri yapacağım eğer iyi insanlarsa diğer işlere de o zaman yardım edeceğim. Baştan idareyle konuşup ayak işlerine gitmeyeceğim hasta olduğumu ve 3 ayda bir kontrollere gideceğimi söyleyeceğim çün ki burada bırakın raporu ameliyat olduğum dönem hariç senelik iznimi bile kullanamadım. Aslında arkadaşım sorun ne biliyor musun? Müdürüm önlisans mezunu benim çift diplomam var ve kısa sürede tüm işlere vakıf oldum okulu tek başıma çevirebiliyorum bunların istedikleri ortaokul-lise mezunu başlarına vurup ekmeklerini alacakları memurlar. Benim muhasebe ve bilgisayar seviyem üst düzeyde. Onlar tablo bile oluşturmaktan yoksunken ben program yapıyorum istedikleri işler saniyede ellerinde şaşıp kalıyorlar. Bu yüzden bana nasıl davranacaklarını bilmiyorlar memurluktan öte görüyorlar ama kadro memur. Senin durumuna da üzüldüm inşallah yeni yerinde mutlu olursun. Allah herkesin gönlüne göre versin.