Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar bulundukları ilde kalamayacak mı?

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
468
Reaksiyonlar
202
Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi sitesinde;

24/08/2016 tarihiitibariyle yerleştirilen engelli (aday) personelin atamaları yerleştirildikleri veya göreve başlatılmadan tercihte bulundukları İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecektir.

Konu hakkında gerekli bilgiler 81 İl Millî Eğitim Müdürlüğü atama biriminden alınabilecektir.
Link: http://personel.meb.gov.tr/www/2016...lestirilen-adaylara-iliskin-duyuru/icerik/654

açıklaması yapılmıştır. Buna göre, atananlar tercih ettikleri illerde göreve başlayacak. Bulunduğu ile tayin aldıramayacak gibi anlaşılıyor. Farklı anlayan var mı?

Bende şimdi tekrar okuyunca sizin gibi anladım.Tercih ettiği müdürlüğe tayinini almadan başlayacak diyor.

siz nasıl böyle anladınız bende tam tersi atandığınız ile veya göreve başlatılmadan TERCİHTE bulundukları ile derken isterlerse atandıkları il dışında başka bir ile atanabileceklerini çıkarıyorum

Tercih ettikleri ildeki milli eğitim müdürlüklerine başvurulacak deniliyor

Ben de bukim77 arkadaş qibi anladım. Yerleştirildikleri şehire veya qoreve başlamadan tayin istedikleri şehire basvuracaklar olarak anladım.

ZAFERKEN kardeşim veya ibaresinden sonra göreve başlatılmadan tercih bulundukları derken ne demek istemiş biz zaten tercihlerimizi yaptık ve buralara atandık kendi ilimize alamayacağımız bir durum olsa şöyle der : [FONT=Georgia]24/08/2016 tarihiitibariyle yerleştirilen engelli (aday) personelin atamaları yerleştirildikleri [/FONT][FONT=Georgia]İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecektir.[/FONT]

göreve başlatılmadan tercihte bulundukları İl Millî Eğitim Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecektir.
Mesela ben Antalyaya tercih edeceğim.O Zaman Antalya il milli eğitime başvuracağım

@ZAFERKEN kardeşim meb 2014 atamalarında göreve başlamadan istediğin ile tercih yaptırdı şimdi bu ibareden de biz böyle bir anlam çıkardık sen ıspartadadasın antalya yı kazandın ama ısparta istiyorsun antalya ya dilekçe veip ısparta da çalışmak istiyorum diyebileceksin bunu sadece meb yapıyor.Ama dediğim gibi bu yazıdan biz bunu çıkıyoruz en doğrusunu atandığımız il milli eğitim müdürlüğüne sorarak kesinleştirebiliriz

En kesin çözüm bu hafta müdürlüklerde netleşir.

aynen öyle bizim konuştuklarımız farazi şeyler

İstanbul teknik üniversitesi Meb alsnınamı giriyor

Bence burda iki tercihten bahsediliyor isteyen atandıgı yerde isteyende bulunduğu ilde göreve başlıyabilir gibisinden

kardeşim ''[FONT=Georgia]yerleştirildikleri veya göreve başlatılmadan tercihte bulundukları İl Millî Eğitim Müdürlükleri'' cümlesindeki 'yerleştirildikleri' atamanın yapıldığı yer şayet cümlenin devamındaki 'göreve başlatılmadan tercihte bulundukları il mem' de 'atamanın yapıldığı yer'se bu iki cümleyi ayıran veya kelimesinin bi anlamı kalmaz ve aynı anlamı iki kez kullanması münasebetiyle cümlede anlatım bozukluğu olur ki milli eğitim bu hatayı yaptıktan sonra bakan istifa eder kurumu kapatırlar. Bu arada ben meb değilim anlatımı istediğim kadar bozarım :d[/FONT]

Yeni atananlar atandığınız il meb müdürlüğüne vermek üzere bir dilekçe yazacaksınız ve dilekçenizde yaşadığınız ilde göreve başlamak istediğinizi belirteceksiniz. Bir defaya mahsus göreve başlamadan böyle bir hakkınız var. açıklama da bu duruma işaret edilmiş "veya göreve başlamadan tercih ettikleri" ibaresi bunu belirtir

evet sonuç olarak göreve başlamadan bulunduğumuz ilde göreve başlamak istiyorum diyebileceğiz inşallah bu yazıdan bu anlamı çıkarabilliyoruz

Sinavda cikipta midemi bulandiran paragraf sorulari gibi olmus."yukaridaki paragrafin ana dusuncesi nedir?" :))

Arkadaşlar daha tercih klavuzları yayinlanmadan, ben ankara meb insan kaynaklarını aramıştım, göreve başlamadan bir defaya mahsus tayin hakkiniz var biz bunu zaten yapıyoruz... demişti telefonda görüştüğüm yetkili

Bursa milli eğitim müdürlüğünü aradım yazı daha gelmedi biz sizi sistemdeki telefondan bu hafta içi ararız aramazsak cuma tekrar arayıp sorun dedi.

Bende boluyu aradım kararname gelmedi gelince tebliğ ederiz dediler. Birde ben bulunduğumuz ilde göreve başlıyabiliyormuyuz diye sordum daha önceki atamada dilekçe verip bulunduğumuz ilde göreve başlanıyordu diye oda hayır burda göreve başlarsınız dedi. Yani sonuç olarak benim tahminim bu kararname çıktığı zaman meb böyle bir karar alırsa herkes bulunduğu ilde işe başlar ama almazsada herkes terçihinin geldiği yere gider. Yani kararnameyi bekleyip göreceğiz.

İst meb duyuru yapti il degisikligi icin

2016/1 Engelli Personel (EKPSS-Kura) yerleştirilmeleri ÖSYM tarafından 24/08/2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir. İlimiz emrine yerleştirilen personeller göreve başlatılmadan, istemeleri halinde bir defaya mahsus olmak üzere iller arası yer değişikliği hakkını kullanabilecektir.

İlimiz emrine atanıp göreve başlamadan il değiştirmek isteyenlerin, görev yapmak istedikleri ili belirten dilekçeleri ile ÖSYM yerleştirme sonuç belgesinin personel34@meb.gov.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

NOT: ÖSYM yerleştirme sonuç belgesi gönderilmesi zorunludur. Dilekçelerin imzalı olması gerekmektedir. İmzasız dilekçeler işleme alınmayacaktır.

bende sabah aradım sivas meb i atama biriminde kimseye ulaşamadım. siz milli eğitimin hangi birimini aradınız acaba ?

Bu arada bende sordum kendi ilime atanmam konusunu kararname gelmeden bişey söylememiz yanlış olur kararname gelsin hepsi orada yazar ona göre bilgi veririz dediler

Arkadaşlar diyelim ki göreve tercih ettiğimiz ilde başladık. Peki ilerde bir gun yer değiştirmek istesek Göreve Başladıktan sonra ne zaman tayin hakkımız oluyor özürlüler olarak.

istanbul meb bu duyuruyu yayınladıysa bütün iller bu uygulamayı yapacak demektir.İstanbul mem bunu Bakanlık onayı olmadan yapamayacağına göre Allah gönlümüze göre versin inşallah.Diğer illerde açıklama yapsada işlemlere başlasak şimdi dilekçe yazacaz sonra işleyiş biraz daha uzayacak

ben az önce konuştum atandığım kurumla. tayinimi bulunduğum ile alabilirmiyim diye sordum. büyük ihtimalle olur çünkü geçen sene bu şekilde tayin alanlar oldu. henüz bakanlıktan yazı gelmedi gelince sizi ararlar dedi.

Ekpss meb e atananlar görev öncesı atama olabilecek

26/08/2016 2016/1 ENGELLİ PERSONEL (EKPSS-KURA) YERLEŞTİRİLMELERİNE İLİŞKİN DUYURU

Sayın Yetkili,

2016/1 engelli personel (EKPSS-Kura) yerleştirilmeleri ÖSYM tarafından 24/08/2016 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Genel Müdürlüğümüz tarafından ilinize üst yazı ile gönderilecek olan listeler incelenerek; isimleri bulunan tüm engelli (aday) personele (ilinize yerleştirilen, ilinize yerleştirildiği halde iliniz dışında başka bir il tercihinde bulunan veya başka il'e yerleştirildiği halde ilinizi tercih eden) göreve başlatılmadan öncelikle, istemeleri halinde bir defaya mahsus olmak üzere iller arası veya il içi yer değişikliği hakkından yalnızca birisinin kullanılacağına ilişkin bilgi verilmelidir. Aksi takdirde sorumluluk Valiliğinizde olacaktır.

İlinize telefon, mail diğer haberleşme araçlarıyla veya şahsen ulaşan engelli (aday) personele mağdur olmamaları açısından aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda bilgi verilerek buna göre işlemlerin yürütülmesi gerekmektedir.

1- 2016/1 EKPSS-Kura sonucu ilinize yerleştirilen ve ilinizde göreve başlamak isteyen engelli (aday) personelin Genel Müdürlüğümüz tarafından ilinize gönderilecek olan yerleştirme listesinin bulunduğu üst yazıda belirtilen tarihe kadar göreve başlatılması,

2- 2016/1 EKPSS-Kura sonucu ilinize yerleştirildiği halde başka ilde görev yapmak isteyen engelli (aday) personelin iliniz tarafından alınan il değişikliği dilekçesi, tercih sonuç belgesi ile Genel Müdürlüğümüz tarafından ilinize gönderilecek olan yerleştirme listesinin (kontrol edilerek) bulunduğu üst yazıda eki (EK-5) liste ile birlikte gereği için tercih ettiği İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, bilgi için ise sadece (EK-5) listenin üst yazı ekinde Genel Müdürlüğümüze gönderilmesi,

hususunda gereğini ve gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ederim.

İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü
Merkez Atama Dairesi Başkanlığı
Taşra Atama Çalışma Birimi
26/08/2016 2016/1 ENGELLİ PERSONEL (EKPSS-KURA) YERLEŞTİRİLMELERİNE İLİŞKİN DUYURU

Üst Alt