Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar ne zaman göreve başlar?

Getiren

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Daha önce Meb'e atanan varsa süreç ile ilgili bilgi paylaşabilirmi ?

Bende Lise 87.9 puanla Düzce'ye Milli Eğitim Bakanlığı memur kadrosuna yerleştim. Başvuru belgeleri ne zaman istenir ? İl müdürlüğünün sitesini mi takip etmeli ? Başvuru süresi ne kadar ? Kendi ilçene tayini atandıktan sonra mı isteyeceğiz ? Tayin dilekçesi nasıl olmalı ? Dilekçede sadece ilçe ismini belirtmemiz yeterli mi ? Örneğin benim yaşadığım ilçe Gebze. Büyük ilçeler biz engelliler için büyük sıkıntı. Dilekçede adresimize yakın bir yer talep edebiliyor muyuz ?

@methotrexat öncelikle bayramdan sonrasına kadar bekle. bayramdan sonraki hafta Düzce il milli eğitim müdürlüğünü ara kararnameler geldi mi diye sor. kararnameler geldikten sonra, Düzce il milli eğitim müdürlüğü insan kaynakları personel atama bölümüne "2017 Ekpss sınav sonucu ile yapılan yerleştirmeler sonucunda müdürlüğünüze atanmış bulunmaktayım.

Engel durumum göz önünde bulundurularak kocaeli il milli eğitim müdürlüğü bünyesine atamamın yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ederim." şeklinde bir dilekçe ile başvuruda bulun. onlar sonra gereğini yapar. 2. kararname çıktıktan sonra kocaeli il milli eğitim müdürlüğü ile irtibata geç. sana gerekli olan evrakları söylerler o evrakları tamamlayıp teslim edersin. sana orda bir iki evrak doldurtuyorlar, o sırada onlar sormazsa sen şu ilçeye şu okula gitmek istiyorum falan de.

ankiloz çok teşekkürler. Çok güzel bir bilgilendirme. Allah razı olsun. Bayramdan önce kesin kararname felan çıkmaz diyorsun ? Dilekçe kesinlikle kağıt mı olmalı ? Eposta ile dilekçe olmaz mı ?

Edit: tatil bu hafta sonu başlıyormuş pardon

Son düzenleme:
ben eskişehire atandım ankiloz yani 1 sene beklememize gerek olmadan izmirde göreve başlayabilirmiyiz.

@methotrexat benim ilk atamam niğde'ye çıkmıştı. adamları aradım sordum ne yapmam gerekiyor diye, dilekçeyi yaz tarayıp mail ile bize yolla aslını da kargola demişlerdi. işlem hızlı olsun diye böyle bir yola gitmişlerdi. sen düzce'ye sor onlar nasıl bir yol gösterir bilmiyorum ama yardımcı olurlar..

@Getiren beklemene gerek yok. sende methotrexat ile aynı yolu izleyebilirsin..

Ne zaman başlamanız gerekiyorsa, o zaman başlarsınız :) Bizim başlamamız 3 ay'ı bulmuştu.

Merhabalar bende meb e meur olarak atandım nasıl süreç işliyor.
Güvenlik soruşturması nedir onuda bir anlatırsanız neler yapacaz hangi evraklar falan filan

EKPSS ile MEB'e atananlar kimler?

E kpss de milli eğitim e atanan var mı?

2017/1 ekpss ankara meb e atananlar

Arkadaşlar merhaba

Ankara Meb Memur kadrosuna atanan lisans mezunu memur adaylari burada bilgi paylaşımı yapabilir,tanışabiliriz. Evrak takibi, Bilgi alışverişi, Kurum yasal haklarımız, Maaş, Sosyal haklar vs tarzında ki konuları saygı ve sevgi çerçevesinde paylaşalım lütfen.

Getiren Her gün Valiliğe gittim atandığım yerde akrabalar vardı onlarda kaldım sayemde çoğu engelli erken başladı Tekirdağ'da özellik MEB :) Yazı geldi mi? Ne zaman göreve başlıycam? diye her gün birisi gidince oradakilerde bıkıyor :D

Ben Gökhan ilk defa duydum gerçekten umarım kararname çabuk gelirde başlarız bide güvenlik soruşturması falan var onu nasıl hal ettin...

kararname ile ilgili soran biri varmı yada fikri olan ?

Getiren geçirdim ciddi anlamda hızlı oluyor kararname falan hızlı gelince onları yapıyorlar ki zaten atanmadan önce 20 kere bakıyorlar :) sıkıntı yapma kendine erken başlarsın en fazla 1 ay bazıları güvenlikte sıkıntılı oldukları için geç başlıyorlar ama benim gibi sicil'in temizse taş çatlasın 1 ay :)

Ben Gökhan şükürler olsun sicilimde sorun yok ama öyle bir korkuttular ki yok komşuya bakıyorlar yok bütün akrabalara bakıyorlar . Yani mutlaka her yerde kötü çıkıyor.Kendim için içim çok rahat bu söylentiler böyle kuşku düşürüyor insanın içine .

yok, Türkiye Cumhuriyeti anlatıldığı kadar kötü bir sistem üzerinde değil onları diyenler başarısız olup sınavı kazanamamış insanlar çamur atmaya çalışıyorlar gönlün rahat olsun her zaman :)

Bugun ankara meb i aradim bakanlik yazi yollamadi 2 3 gun sonra tekrar arayabilirsiniz dediler

BENİM DE sicilim temiz ama ablamın kocası adli kontrol şartı ile serbest adli cezası var 2 sene onu yapıyor şu an bana dokunma ihtimali var mı acaba bu durumun acil cevaplkarsanız sevinirim

Kütahyalı olduk

Meb Kütahya atandım ve eşim orada asker ☺️ gereken evrakları bu hafta yayınlarlar mı acaba

Son düzenleme:
arkadaşlar herkes atandığı yeri arada arasın sorsun , bilgi alan bu alanda paylaşşın ...

Üst Alt