Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atananlar ne zaman göreve başlar?

ben atandığım yeri aradım daha kararname falan gelmemiş

bende aradım henüz gelmemiş kararname cuma günü arayın dediler...

Son düzenleme:
Tamam bekleriz de başvuru süresini sonuçların açıklandığı tarihten başlatırlar ise sanki arada bayram yokmuş gibi büyük mağdur yaratırlar. Özellikle rapor değiştirmek zorunda olanlar için.

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende sakarya meb e atandim zaten sakarya da yasiyorum diyr gittim sordum haftaya carsamba yazi gelecek dediler

umarım çarşamba gelir ,bide yer değişikliği için kararnameden hemen sonra dilekçe verebiliyormuyuz acaba ? bilen bir arkadaş varsa anlatsın..

Ben de bolu meb atandım konyanın ilçesine tayin istiyorum bolu ya gitmeye gerek kalmadan tayin işlemlerini yapabilir miyiz ki

Engelli öğretmen alımında ortalama işe başlama süresi ne kadar olur?

Muhtemel şubat dönemi öğretmen ataması ile atananlar ne kadar sürede iş başı yapabilir ?

güvenlik soruşturması ne zaman biterse.il dışına atandıysa soruşturmadan sonra 15 gün içinde,oturduğu ile atandıysa aynı gün görev başı yapmak zorunda

arkadaşlar meb'e memur kadrosuna atananlar ne iş yapar? okulda mı çalışır ben okulda çalışmak istemiyorum.

genelde hangı bırımde bosluk varsa oraya atarlar hemen okula vermezler okul mudurlerı de tecrubesız ıstemez .

ınsan kaynakları satın alma gıbı bır cok bırım var ve hepsı de rahat kolay . bıraz muhasebe zor gıbı matematık ısteyen bır bırım onun dısında zorlancagını sanmıom kı en dusuk maas veren kurum en rahat kurumdur boyle bıl

Üst Alt