Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanıp memleketimize transfer olma prosedürü nasıl olacak?

hakanuslu263

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaslar bunu hala yapabiliyor muyuz.bilgi verebilir misiniz.nasil oluyor.ne gerekiyor.olursa ne kadar zaman disarida calismamiz gerekiyor.tesekkürler

Hiç çalışmana gerek yok ben Gümüşhaneye atandım bu sene hiç işe başlamadan dilekçemi verdim Erzuruma aldırdım burda başladım direkt

ben de nevşehire atanıp başlamadan yaşadığım şehre tayinimi aldırdım. engel durumnuzu belirten dilekçe verirsinz. dilekçe örneklerini atanacğnız kurum yayınlar kendi sitelerinde

nasil bir dilekce vermek gerekiyor.bir de dilekceyi atandigimiz kuruma mi.atanacagimiz kuruma mi vermek gerekiyor

sadece ogretmenler de mi gecerli

Atandığın il veya ilçe hangisi ise Dilekçe yazıp Taahhütlü Posta olarak Atandığın İlin İlçe Milli Eğitimine gönderiyorsun 6-7 gün içinde kabul olur muhtemelen.. Bu Süre içinde atandığınız şehirin ilçe milli eğitimini sürekli arayıp dilekçenin kabul olup olmadıgını sorun.%99 kabul oluyor zaten.. kabul olduktan sonra bulunduğun şehirdeki İl Milli Eğitime Evrakları götürüp veriyorsun daha sonra işe başlama sürecini bekliyorsun bu kadar :)

Meb te çalışan bir memur oratlama ne kadar maaş alıyor arkadaşlar?

meb dışında bu prosüdür uygulanmıyormu dıyer krumlarda bunu yapabılıyormuyuz acaba ...

pasini

Halk sağlığı kurumunda memurum asaleti almadan ve raporun üniversite yada araştırma hastanesi olmadan kabul etmiyorlar mecburen asaleti alana kadar beklicez ve raporunu da ona göre alıcaz..

Her kurumun farklı olabiliyor tayin isteme işi belediye ve üniversitelerde ise tayin hakkın bile yok..

pekı nuri kardeşim kamuda çalışan bu sınava gıren hızmetlıler var memur olmak için bende bunlardan bırıyım farklı bır kuruma tercıh yapsam bu işlem olurmu mesela mebdeyken kamu hastanelerını yazsak yada kamu hastanelerınde çalışırken mebı yazsak durum nasıl oluyor

nuri3558 halk sağlığı hastanelerde mi çalıştırıyor.bende suan 2 yıldır teknisyen olarak çalışıyorum başka bir kurumda halk sağlığı veya kamu hastaneleri memurluk yazmayı düşünüyorum.atandığımız il demi yoksa dilekçeyle başvurulsa kendi ilimizde başlayabiliyormuyuz.suan çalıştığım kurumda tayin hakkımı kullanmıştım.tekrar hakkım oluyor mu acaba.çalışma ortamı nasıl maaş sosyal haklar artı eksi yönleri deneyimlerinizi paylaşırmısınız.(((raporum devlet hastanesinden )yukarıdaki mesajınıza istinaden yazdım )))

Hastanelerde çalışan kamu hastaneleri kurumudur, halk sağlığı kurumu ayrı bir birimdir kendi binası vardır, ben halk sağlığı laboratuvarındayım bize il merkezi ve ilçelerden su örnekleri gelir, havuz suyu, deniz suyu biz bunları halkın sağlığına uygun olup olmadığını araştırırz yani bildiğimiz hastanelerden çok ayrı bir kurumdur biz salgın hastalıklarına da bakarız biz tanı koyarız hastanelerde tedavi eder, atandığın il de başlıyorsun işe tayin işi halk sağlığında asaleti alana kadar direk vermiyorlar maalesef tayini, maaş ise normal memur maaşı şuan 2500-2600 arası bişey artı yönü çok boş zamanımız oluyor, sıkılacak kadar boş vaktimiz bile oluyor bazen eksi bir yönü yok sadece tayin işi asaleti alana kadar..

arkadaşlar bu konu çok çok çok önemli bütün meb kadroları yazılabilir o zaman kendi ilimizi tercih etmiş sayılırız doğru ise eğer.... gerçekliğini teyit edebileceğimiz yasa var mı gönderdiğiniz dilekçenin örneği var mıdır kabul olmama durumu yıkım olur benim için gidemem kendi şehrim dışına çünkü, yanlış tercih yapmak istemiyorum birde bu hakkı kullanınca bize bir süre sonra tayinin şuraya çıktı deyip ilimizden göndermeye çalışırlar mı yada kendi ilime atama istedim ama ilçeyi de seçebiliyor muyum çok çok teşekkürler yardımcı olanlara

nuri3558 ben zaten 2 yıllık teknisyenim.asalet yönünden sıkıntım yok atanmam durumunda muvafakat la gelecem atandığım kuruma yinede atandığım ilde mi başlamam gerekiyor sonra mı tayin isteyebiliyorum.

1806

Orasını bilemem ama sanırım atandığın yere gitmek şart meb gibi değil bizim tayin işleri dilekçe veriyorsun istediğin şehire gidiyor evraklar orada inceleniyor Ankaraya gönderiliyor Ankara onay verirse tayin istediğin şehire geri gidiyor evraklar onlarda onay verirse bulduğun şehire yazı yazıyorlar bunlarda 1-2 ay sürüyor..

meb de memur olduk diyelim doğu illerinden birine atandık işe başlamadan kendi memleketimize atanma şansı var mı dilekçeyle,ona göre seçim yapalım

green16 atandıktan sonra işe başlamadan tayin olma aşamalarını bu konunun 1.ci sayfasında anlattım lütfen okuyun ve ona göre hareket edin :) evet atandıktan sonra %99 işe başlamadan önce istediğiniz şehirde işe başlıyorsunuz.. bunu sadece MEB yapıyor diğer kurumlar yapmıyor..

merhaba arkadaşlar, meb antalya, ısparta ve burdur yazmayı düşünüyorum, antalya merkezde ailemle yaşıyorum. babam da %91 engelli hem ev içinde ilaç, su takibi vs oluyor hem de psikolojik desteğime ihtiyacı var. bu yüzden antalya merkez dışında yakın yerleri yazdım. esasında merkezde çalışmam lazım. taşrada köy okuluna atanırsam merkeze tayin isteyebilir miyim böyle bi durumda?

shure

Meb kadrolarından istediğiniz ili yazabilirsiniz atanma durumunda dilekçeniz ve isteğiniz doğrultusunda ikamet ettiğiniz Antalya il Milli Eğitim Müdürlüğüne atamanız gönderilir milli eğitim insan kaynakları/özlük şubesine engelinizi ve kişisel sebeplerinizi de belirtirek evinize yakın bir okulda görevlendirilmenizi talep edebilirsiniz.

Meb memur maaşı ne kadar? Sağlık bakanlığı mı meb mi dersiniz? Birde bütün kurumlarda memur(gih) maaşı aynı mıdır?

Üst Alt