Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'e hizmetli başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?
torpil yok diyen bu memlekette yasamıyor sanırım bu yasıma kadar sayısını hatırlamadığım torpil oldu özelikle meb de. sadece bu sınav için kaç tane aleman biliyorum torpil parası yetiştirmeye calışan
sabah o saatlerde bekleyecegim ozaman inş acıklanırda kurtuluruz artık.simdi yarın sadece puanlar mı acklanacak yoksa atandıgımız felan da belli olacak mı
sınav tarihi ile sınav sonuçlarının ilanı tarihi arasında 24 gün fark vardır, yani sınav 4 Temmuz'da yapıldığına göre sınav sonuçlarının 28 Temmuz, Çarşamba günü yayımlanması beklenmektedir.
Hepimiz aynı şeyi, Sınav sonuçlarını bekliyoruz forumdaki paylaşımlara baktığımızda bugün açıklanacağı yönünde yazılar var. Ancak Eğitek Çağrı Merkezi 4448383 nolu telefonu aradığım' da ise sınav bir hafta geç yapıldığı için sonuçlarında 1 hafta geç açıklanacağı iletildi. Görünen beklemeye devam sanıyorum.
Arkadaşlar 21 temmuz 2010 saat 10.30 da sınav sonuçları açıklanacaktı.eğitek ve mebin sayfalarına girdim hala bir açıklama yok...28 temmuz olabilir mi?
acıklanamayacak ne var ki acaba bu kadar mı zor yani..... acıklamayacaksanızda bi bilgi bari verin de insanlara eziyet etmeyin demi ........... biyere yazı felan mı yazsak acaba ben pek anlamam ama enazından bi acıklama yapılması için