Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli başvurusu yapanların sınavda beklediği puanlar ve atama yerleri..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
torpil yok diyen bu memlekette yasamıyor sanırım bu yasıma kadar sayısını hatırlamadığım torpil oldu özelikle meb de. sadece bu sınav için kaç tane aleman biliyorum torpil parası yetiştirmeye calışan

Tesekkur ederım salvatore.bazıları zorla bizi benı ve dıger arkadasları karalıyor gıbı sankı.insallah butun arkadaslar kazanırda sallıyor dıyenler kına yakar.hepımız ıcın hayırlısı olsun .

Bızım yaramız yokki gocunalım.torpılımızde yok.torpılımız allahü teala.

hadi inş yaaa heyecendan duramıyorum resmen inş herkes için rabbim hayırlısını nasip etsin :) gece 12 den sonra baksak mı acaba acıklanmıs olur mu ki

sabah o saatlerde bekleyecegim ozaman inş acıklanırda kurtuluruz artık.simdi yarın sadece puanlar mı acklanacak yoksa atandıgımız felan da belli olacak mı

Atama yaparken evli olanlara oncelık tanısalar ne guzel olurdu :)

egiteki girin memurların açıklandı

sabah büyük gün. allah hepimizin yardımcısı olsun. torpilsiz adam kayırmasız kimin en çok ihtiyacı varsa ona kısmet olur inşallah...

hani nerde açıklandı şakamı bu.saçmasan bilgiler vermeyin dalga geçecek zaman değilllllllllllllllllllllll.:cool:

Yok açıklanan bir şey bekliyoruz memur hizmetli öğretmen hepsi birden açıklanır...

arkadaşlar arayan yokmu bugün kesin açıklanırmı ya ben patladım

ya peki nerede açıklanacak hangi sitede ben onu bile bilmiyorum bilen veya bilgisi olan varmı

Sonuçlar

Güneşli bir Ankara sabahından selamlar.

Hepimiz aynı şeyi, Sınav sonuçlarını bekliyoruz forumdaki paylaşımlara baktığımızda bugün açıklanacağı yönünde yazılar var. Ancak Eğitek Çağrı Merkezi 4448383 nolu telefonu aradığım' da ise sınav bir hafta geç yapıldığı için sonuçlarında 1 hafta geç açıklanacağı iletildi. Görünen beklemeye devam sanıyorum.

Arkadaşlar 21 temmuz 2010 saat 10.30 da sınav sonuçları açıklanacaktı.eğitek ve mebin sayfalarına girdim hala bir açıklama yok...28 temmuz olabilir mi?

acıklanamayacak ne var ki acaba bu kadar mı zor yani..... acıklamayacaksanızda bi bilgi bari verin de insanlara eziyet etmeyin demi :mad:........... biyere yazı felan mı yazsak acaba ben pek anlamam ama enazından bi acıklama yapılması için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt