Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e hizmetli olarak atananların ilk maaşları ne kadar?

2188tl bekar

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben milli eğitime atandım Diyarbakır arkadaşlar. 3650 tl maaş aldım. Normal hizmetli maaşı 2144 tl ama yüzde 40 raporunuz varsa vergi kesintisi olmadığı için 2450 tl maaş alıyorsunuz. 3650 tl alma sebebim ise memur olarak atandığınızda devlet size bir maaş peşin veriyor bütün memurlar için aynı şey geçerliymiş bu kural. 15 günlük maaşım ve bir maaş peşin aldım diğer arkadaşlarında aynı şekilde. kimse makul bir açıklama yapmamış bilgi kirliliği olmasın diye yazdım. Birde raporunuzu bulunduğunuz ilçe milli eğitime götürüp mutemetliğe bırakmanız gerekiyor yoksa 2144 tl maaş alırsınız.

evet hocam hizmetli kadrosunda atandım ben normal maaş 2150 arası evliyim mutemetliğe raporunu bildirirsen 333 tl ekstra vergi kesintilerini alıyorsun

Ben evli 2 çocuk sahibi olarak 2,521 TL alıyorum 12.01.2016'da meb'de hizmetli olarak..ç.

Yanlış biliyorsunuz rapor% 40-59 arası 32 tl % 60- 79 arası 65tl % 80- 100 arası 135tl maaşa ek oara alırsınız şuan bekar hizmetli maaşı 2190 tl evli 225 daha ek alır tabi eşi calışmıyosa

Evliyim ben 2.200 alıyorum hizmetli olarak atandım ilk maaş aynen arkadaşın dedigi gibi yatıyor ben ilk 3.764 lira aldım

MUTEBETLİK NE OLUYO

EŞİNİZ ÇALIŞMIYORSA ONDANDA PARA ALIRSINIZ ÇOCUK PARASIDA ALIYORSUNUZ 2.500 BULUYOR NORMALDE DAHA AŞAGI ALIYORSUNUZ

MUTEMETLİK NE OLUYOR BENİM RAPORUM %40 NAPMAM GEREKİYOR

BENİM %40 RAPORUM VAR EVLİYİM AMA 2.200 TL ALDIM NASIL 2.450 ALIYORUZ ACABA ??

Mutemet eskiden kamu maaşları bankaya yatırmaz iken bu kişiler dağıtırdı aylıkları.
Şimdi maaşlarla ilgili işleri hallediyorlar.

Ne kadar aldınız?

Evet Beyler söyleyin bakalım ne kadar ücret aldınız? Ben 48 günlük maaş aldım 3315TL

@nfrysmn Yardımcı hizmetli kadrosundan atandım MEB'e :)

@Zamanın Ötesinde eyvallah dostum bu arada mesajına cevap veremiyorum gelen kutun çok dolu diyor bir kaç mesaj sil :)

çok sevindim adına hayırlı olsun güle güle harca:)
normalde nekadar maaş alıyorlar bende tercih etmeyi düşünüyorum

NaftalinKokusu

bnm de 48 gunluk 3422 aldım... 27 eylulde başladım meb e hizmetli olarak atandım. sizinki niye az onu merak ettim

Başladığınız gün farkı vardır.
Ayın 7sinde başlayanla ayın 14ünde başlayan aynı maaşı almaz zaten.
48 günlük maaş demiş arkadaş Naftalin 2100 ü ilk girdiğin ay mı aldın ve kaç gün için?

Zaten bir önceki mesajında naftalin de demiş "Ben 48 günlük maaş aldım 3315TL" demiş aranızda 100 lira gibi bir fark var o da bekar evli çocuk var yok kaç tane eş çalışıyor mu skklı mı vs bunlara göre değişir

Maaşlar ilk işe girdiğinizde ayın 15ine kadar olan gün maaşını artı 1 aylık maaşınızı alırsınız
Ayın 10unda başladıysanız 15ine kadar olan 5 günlük maaşınız artı 1 aylık maaşınızı peşin alırsınız

evli bekar çocuklu çocuksuz hiç böyle şeyler sormadılar göreve başladık nereden bilip neye göre yatıracaklar bakalım diğer ayın 15 de

​@davetsiz aile bildirgen onlarda mevcuttur sanırim ona göre belirlenir

Biz Ankaralılar maaş gününden birkaç gün sonra başladık. Şimdi gelecek ay iki maaş birden gibi mi alacak.

Arkadaşlar endüstri meslek lisesi mezunuyum. MEB'e hizmetli atandım kacıncı dereceden başlatırlar bilgisi olan war mı ?

ZAFERKEN

Eyvallah cevap icinde bana 45 günlük neden 3267₺ vermişler. Birde Evliyim ama boşanmış ve cocuk sahibiyken az değil mi bu?

Meb hizmetli maasi yatan var mi bana 1.5 aylik yatmamis bi maas yatmis ayni durumda olanlar var mi

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt