Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e yeni atandım. Baş edemeyeceğim işler veriliyor. Ne yapmalıyım?

Trakya22

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar ben denizli meb ten ilköğretimin birine atandım ama bana verdikleri işler çok ağır boya badana yaptırıyolar ayakta durunca ayaklarım çok ağriyo Müdüre söyledim ama bişey yapmadı sizce ne yapmam lazım aday memur olduğum için bişeyde diyemiyorum ama böyle olursa sağlığım kötü etkilenecek neler yapabilirim haklarım neler acaba yardımcı olun lütfen...

engelliniz nedir belirtmemişsiniz ama size tavsiyem hastaneden şu engelinize uygun işlerde çalışamaz raporu alırsanız belki bir nebze sizi rahatlata bilir tabi karşı tarafın insiyatifine de bağlı

Boya badana yapmak senin işin değilki alo 170 hattına bi danışsana

Ayağımda incelik ve yürümemde aksama var fazla ayakta kalınca ağrıyo çünkü ince ayağımdan güç alamıyorum çok sıkıntı oluyo benim için mhmtzytn raporu aldıktan sonra masa başı bi iş ya vermezlerse diye korkuyorum

gul38 alo 170 i arayınca ne değişir ki onlar yine devam ederler bence bana aynı işi yaptırmaya

Korkak davranma kavga durumuna getirmeden hukuk yoluyla hakkını ara zaten asaleti alınca tayin hakkın var. Sendikalardan bilgi al onlar çok rastlıyor bu tür olaylara. Benimde bu ara başımda amirimle ters düşme sıkıntısı vardı. Sussam beni suçlayacaklardı. Sendikayla bir dilekçe yazdık çark ettiler.

bu tür durumlarda aslında devletımız fazla bir kanun yada yasası yok adamın böyle bir durumun varsa neden tercih ettin neden bu yere geldin gibi yaklaşımları oluyor . Size tavsiyem son olarak rapora başvurmak ilk olarak amiriniz sorumlunuz yada size görevi veren her kimse onunla iyi geçinmek ve tatlı bir dille verilen işi yerine getirmekte zorlandığınız olacaktır.

Bizi köle olarak kullansınlar diye atamadı devlet. Hatta burda organize olup tüm yeni atananlar sorunlarınızı tesbit edin devlet personel başkanlığına ve engelliler birimine dilekçe yazın ağır işlerde çalıştırıldığınıza dair. Senin için kestirme bir yol gücün yetmeyip boyayı dökmek gibi şeylerle yıldırma yap.

Aday memur um memurluğum yanarsa diye korkuyorum kolay yoldan sıkıntı çıkmadan halletmek istiyorum ama nasıl olucak hiç bilmiyorum ve hangi sendikaya başvurmam lazım benim ?

Ben ses ile görüştüm kayseride etkili. Sen yine beceriksiz rolü yap en kestirmesi o. İşi yaparken dök saç bişey derse gücüm bu kadarına yetiyor de.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gidin ve yanınızda sağlık sorunlarınızı gösterir evrakları da götürün.. Çalıştığınız okul ile sorumlu Şube Müdürü ile görüşüp durumu dile getirin,kesinlikle çözülecektir. Bu şekliyle çözülmez ise Valilik kanalıyla durum raporu alın.. Başka bir yol aramanıza gerek yok, hele ki döküp saçmaya oyuna hiç gerek yok :)

Yapma be kanka çok işe yarıyor. Bizim kurumda beceriksizler el üstünde tutuluyor :)

gul38

Yapabilceği işi yapsa da o şekilde el üstünde tutulsa sanki daha iyi :) Kös kös oturunca adam paslanır panpa :)

Yok be arkadeş çalıştıkça daha çok yükleniyolar. 14 yıl bitti geriye bakınca enayi gibi hissediyorum. Kul hakkı yönünden içim rahat ama enayice bir çaba.

Karsılıgını her ayın 15'inde alıyorsun ama. Senin yaptıgın işi misliyle yapmak isteyen milyonlar var sırada bunuda biliyorsun.. Hem MEB de ben de görev yaptım abartılacak bir is yükü yoktu.. Bak diyorsun ki vicdanım rahat, ya olmasaydı? Kamu da kimse sırtında taş taşımıyor, abartmayalım :)

Başkasının işini yapınca zoruna gidiyor, adam pişkin pişkin yatıyor sen onun işini yapıyosun. Ve o senle aynı maaşı alıyor. Adaletmi bu.

Sen başkasının işini yapıp hakkını arayamıyorsan, tabii ki adalet.. Zaten bizde herşey tam, tüm suç adaletin :)

aynı durum benim de başımda atanalı daha 1 hafta olmasına rağmen istifa etmeyi düşünüyorum çünkü başımda ki amirin kesinlikle insani duygularla bi alakası yok
biz şuan ki görevimizden istifa edersek 3. bi atamada bu puanımızla yine bi tercih yapma hakkımız oluyor mu ?

Sakın istifa etme öyle kaçmak yok. Siz hele bi birlik olup devlet personel başkanlığı ve özürlüler idaresine başvurun

peki başvuru nasıl yapılmalı asaleti almadığımız için tayin olayımızda yokmuş işin içinden çıkamıyorum

Burdan organize olun birlikten güç doğar destanın dediği gibi önce valiliğe başvur sonra ordan bişey çıkmazsa bimere yazabilirsin yada direk olarak dilekçeyle devlet personel başkanlığına raporunla birlikte başvur

XDestanX[FONT=sans-serif] yani bizim puanımız yanmış mı oldu bu durumda

[/FONT]

gul38
iyi de biz daha başımız da ki amire laf anlatamıyoruz ki diğer makamlar ilgilensin

Birlik olursanız güçlü olursunuz. Biz o yollardan geçeli 14 yıl oldu. Şimdi anlatsam roman olur :) sadece senmişsin gibi düşünürsen pes edersin. Devlet engellileri dinliyor çözüm üretiyor sen yeterki iyi niyetli ol yapabileceğin işlere özen göster. Benim bilgisayarım ve analiz yeteneğim yürümedeki açığımı kapattı.

Bimere şikayet et.Badana yaparken boyaları birbirine karıştır.Verilen işi oyalanarak yap yani iş verdikleinde ayak üstü durma devamlı otur.Engelli sataüden alınmışın kimse bieşey söylüyemez .Ayrıca doktordan ağır işlerde çalışamaz diye rapor al.

şimdi biz istifa edersek bu puanı bi daha kullanamıyacağımız kesin mi bi bilgi verirsenz sevinirim

Kesin bilgi cvnmrt.. Tekrar aynı puan ile atanamazsınız..2016 EKPSS den yeterli puanı aldıktan sonra yeniden şansınızı deneyebilirsiniz ama.

Trakya22

arkadaşım senin raporunun aksine bir iş verilemez sana amirin böyle bişe yaparsa büyük sorumluluk almış olur hiçbir amirinde bu sorumluluğu alacağını sanmam eğer senin raporunda ağır ve efor gerektiren işlerde çalışamaz yazıyorsa sana kanunen ve vicdanen bu işleri yaptıramaz eğer yazmıyorsa yetkili bir hastaneye gidip bu şekil yazan bir rapor almaya çalış

XDestanX[FONT=sans-serif] teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ne yapalım bir yıl daha bi hazırlık yapmalı sınav için [/FONT]

Üst Alt