Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e yeni atandım. Baş edemeyeceğim işler veriliyor. Ne yapmalıyım?

cvnmrt Rc Ederim. Kisiler geçicidir, Birim degistirin,kurum değiştirin farklı yollara basvurun ama istifa son seçeneğiniz olmalı.. Birkaç kıytırık Amire denk geldim diye hayat akısınızda yön değistirmek mantıksız sanki.. Kolay gelsin.

sarasota teşekkürler. Raporumda çalışamaz bölümü boş dediğiniz gibi hastaneye gidip ayakta çalışamaz yada ağır iş yapamaz raporu alıcam çünkü ayağımdan engelli olduğum için sağlığımı çok zorluyo.Acaba önceden raporum olduğu için kolaylık sağlanır mı hastanede yeni raporu alırken ?

tabikide faydası olur ancak raporu sil baştan almanız da gerekebilir yani tekrar heyete girebilirsiniz

Rapor sil baştan alınması zor mu anlamadım şimdi daha önce raporum var diye bi sıkıntı çıkmaz umarım

Hastaneden hafif iş raporu alın bu probleminizi çözecektir.

yapamadığınız işler için sizi zorlayamazlar tam teşekkürlü bir hasaneden bu şu işleri yaamaz raporu cıkkartın kurumunuza sunun buna hakları olmadığını anlayacaklardır yok hala ısrarla devam ediyorlarsa şikayet dilekcesi yazın eminim yola geleceklerdir...

Başbakanlık genelgesi var, engeline uygun işler yaptırılır diye, o genelgeyi ilgi tutarak dilekçe yazın.

beyinleri engelli insanlar onlar allah ıslah etsin ..çingeni patişah yapmışlar babasını asmıs..ne oldum delisi müdür bozuntuları okumakla adam olunmuyor sadece cehalet gidiyor oda onlarda yok

Atandıktan sonra raporuma ayakta çalışamaz ibaresi eklettim..?

Iyi günler bana yardımcı olun lütfen ben meb e hizmetli olarak atandim atandıktan sonra raporuma ayakta çalışamaz ibaresi eklettim okul müdürünün haberi var ama bi sıkıntı çıkar mı napmam lazım yardimci olun lütfen

Bir sıkıntı çıkmaz sana ayakta yapamayacağın işleri vermeye çalışır aksi bir iş vermeye cesaret edemez. Bende bir şey soracağım. Bu tarz ibareyi ekletmek için yeni rapor mu çıkardınız yoksa raporu aldığınız hastaneye gidip direk yazdırdınız mı?

Yeni rapor çıkardım dilekçe yazmam lazımmış yardımcı olacak biri lütfen.

S.a herkese iyi günler ben 1 ay önce mebe hizmetli atandım atandığım zaman raporumda çalışamayacak kısımları boştu ve bana normal bir hizmetlinin yapabileceği işleri verdiler bende bunları doldurtmak için heyete başvurdum şükür doldurttum ayakta uzun süre çalışamaz ibaresi yazdılar ama şimdi yeni çıkan raporu dilekçe verip sunmam lazım bunu nasıl yaparım bilmiyorum çünkü engellilerin haklarından olan bir kaç kanun ekleyip daha sağlama alırsam daha iyi olacağını söylediler ama ben nasıl yapılır neler yazılır bilmiyorum lütfen biri yardımcı olsun bana çok ihtiyaçım var yardıma bilen biri yazarsa çok sevinirim...

Kardeş mede herkes kıral aday memurun biz kimi kime şikayet edecek boya badana ayak işleri bizim olmamalı ama ne yap caz...

Üst Alt