Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olanlar 2022 EKPSS ye tekrar girebiliyor mu?

zafer_bjk_1903

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar şuan memurum hali hazırda lakin memnun değilim çalıştığım kurumdan

2022 ekpss ye tekrar girip atanırsam istifa mı etmem lazım çalıştığım kurumdan?

yoksa muvafakat mı almam lazım

bilgi verirseniz sevinirim

Bizim kuruma gelen arkadaşlar oldu. Atanırsanız personel nakil düzenleyip görevden ayrılıyorsunuz. Yeni kurumda başlıyorsunuz.

Ben MEB te çalışıyorum. Diyanetten nüfustan gelen arkadaşlarımız var göstermelik bir muvafakatname alınıyor, kimseye zorluk çıkartmıyorlar bildiğim kadarıyla.

hangi kurumdasın önce onu yaz emniyet adalet sorun çıkarıyor izin konusunda

biz iş bulamıyoruz işi olan iş beğenmiyor :)

Herkesin eğitimini aldığı işi yapmaya MESLEĞİNİ İCRA ETMEYE hakkı vardır. OLMALDIR. İŞ VE MESLEK BİRBİRİNDEN FARKLI ŞEYLERDİR..

Evet memur olanlar tekrardan sınava girebiliyor. Görevde yükselme ya da bölüm değiştirme şansınız varsa sınava girmenize gerek olmaz.

Gih yani genel idari hizmetler sınıfında çalışanlar ekpss ile gih sınıfına atanamaz diye biliyorum. Bu şekilde atanan varmı?

İbrahim 46
Yönetmelik gereği aynı hizmet sınıfına atama olmuyor diye biliyorum. Muvafakat ile olurmu ki

engeller

Evet ancak bölüm değişikliği olursa atanabilir. Yh olan gih olur. Gih olan biri ancak başka bölümden atanırsa olur.

Ben MEB te çalışıyorum. Diyanetten nüfustan gelen arkadaşlarımız var göstermelik bir muvafakatname alınıyor, kimseye zorluk çıkartmıyorlar bildiğim kadarıyla.

Bu şekilde atama nasıl oluyor. Memur olan birisi yani git ten gihe atama nasıl yapmışlar. Yönetmeliğe aykırı değil mi

Emniyetten bir arkadaş zor geçti ben ise MEB idim memurluktan öğretmenliğe geçtim yardımcı oldular .

Tomris_Hatunn

Sınıf farklılığı vardır.
Örneğin yardımcı hizmetler sınıfından genel idari hizmetler sınıfına geçmiş olabilir. Hizmetli iken Memur olmuştur. Bunda zaten sıkıntı yok.
Ama memur iken memur olmuyor diye biliyorum.

engelli gih sınıfındaki aday memur istifa edip ekpss ile tekrar gih kadrosuna atanabilir mi eğer oluyorsa istifanın üstünden ne kadar geçmesi gerekir bilgi verebilir misiniz

tekrar sınava girip aynı tür kadroya atanamamak engellileri mağdur ediyor yeni sınava girip atansak sonuçta yine emek veriyoruz neden engellenmiş anlamış degilim

Memuriyette sınıflar vardır. genel idare (memur, vhki) yardımcı hizmetler (hizmetli) kadronuz ne ise sınava girip tekrar aynı sınıfa atanamazsınız, işe başlatılmazsınız.

Arvendark

Zaten aynı kadroda çalışıyorken istifa edip tekrar sınava girip atanıp aynı kadroya atanmanın mantığı nedir? Aynı tür kadroda görev alan biri tekrar aynı kadroya atanamaz.

Orada aynı kadroya tekrar atanma durumundan bahsettim. Hizmetli isen sınava girip memur olarak atanabilirsin.

Sen de sağ ol. Hizmetli olarak masabaşı iş mi yapıyorsun yani memur gibi misin?

Atandigim kurumdan memnun değilim adaylık süresi dolmadan kurumlararasi geçiş hakkı yok yoksa niye bir daha ugrasayim

Arvendark

Kurumdan memnun değilsen ya da çalıştığın yerden görev değişikliği isteyebilirsin ama aday memurluk süren az kalmışsa sabretmen gerekir.

İbrahim 46
bizim kuruma başka kurumlardan gelenler oldu demiştin
yani memurken tekrar sınava girip başka kuruma geçme durumu

peki merak ettiği bişey var

örneğin ben adalet bakalnlığında gih sınıfı memurken mesela meb e yine gih sınıfında başlayabilir miyim?

gelenler oldu demişsin peki onlar eski yerinde gih iken yine oraya gih olarak mı atandılar bilgilendirirsen iyi olur

zafer_bjk_1903
Aynı kurumda çalışanlar tekrar aynı kuruma gih sınıfında atanamaz eğer kurum değişikliği yapılırsa atanabilir.

Ben de atandım. Mesela 2022 ekpssye girmem bi sıkıntı oluşturur mu? Tercih yapmasam dahi puan bulunsun istiyorum. Sıkıntı olur mu tekrar sınava girmek?

sisifos

Sınava girmen sorun olmaz ayrıca istersen sonrasında tercih de yapabilirsin.

Üst Alt