Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olanlar 2022 EKPSS ye tekrar girebiliyor mu?

Arkadaşlar sınava girebilirsiniz hiç bir engel yok kurum size muvafakat verirse geç oluyor

Arkadaşlar sınava girebilirsiniz hiç bir engel yok kurum size muvafakat verirse geç oluyor
Eger ekpss ile atanirsaniz görev aldığınız kurum muvaffakat verirse geçiş oluyor

Kuurm değiştirmek herkesin hakkı eğer kpss bilgisi iyiyse kişi dilediği yere geçiş gecis yapabilir sadece devreye kurumun vereceği muvafakat gerekecek genel olarak bir sorun çıkmaz ben polislikten memurluğa geçiş yaptım ekpss ile

Gihten gihe atama olmuyor olabilir ilgili yönetmeliği okumak gerek

Detaylandırma için teşekkürler. O zaman bu sınavda ekpss puanımı yükseltmeyi deneyeyim.

idare1984

Evet gih sınıfı olan biri gih sınıfına atanamaz aynı kurumda. Ancak kurum değişikliği yaparak atanabilir.

lacivert21
meb te gih sınıfında vhki olarak çalışıyorum. İşletme lisans mezunuyum. Ekpss tercihlerinde işletme nitelik kodunda örneğin muhasebeci olarak başka kuruma atanma durumum varmıdır? Her ikiside gih sınıfı.
Ekpss yönetmeligın 14 maddesine göre; mezuniyet farklı olduğu için tercih yapmam durumunda atanma durumu?

Ne bicim kafadasiniz, zaten memursunuz. Elinizden bir kac bakanlikta memurluk alacaksiniz.

Dediğim gibi aynı kurumda aynı bölümden atama olmaz. Ancak meslek ve kurum değişimi olursa olur. Vhki olup tekrardan aynı kurumda muhasebeci olarak atanmak istersen olur.

Üst Alt