Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olanlar ne kadar maaş alıyorlar?

burak_1986

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 9/1 önlisans mezunu bekar 3. dereceden vergi indirimi olan memurun ne kadar alması gerekiyor

Ben 9/2 bekar lisans mezunu üçüncü derece vergi indirimiyle 1755 lira kadar aldım. Sizinki belki az biraz daha düşük olur.Tahminim 1680-1700 civarı. Bilenler yazsın .

9/1 ile 9/2 si arasında ücret farkı olmaz lisans ve önlisans arasındada bu aşamada olmaz aşağı yukarı bu maaşı alır ikiside.Üstelik kurumlar arasındada eskisi kadar fark yok Ben milli eğitimin ,maliyenin,nüfusun,tapunun ,tarımın,kaymakamlığın maaşlarını yapıyorum hepsi aşağı yukarı aynı.

lise mezunu eş çalışmıyor 1 çocuk vergi indirimi 3.derece vergi indirimi şubat maaşım 2.015 TL. O.G.M personeliyim.

maaşlar en düşük bekarlar 1700 evliler 1850 den başlar..

Ortaöğretimde En Çok Geliri Olan Alan-Kurum Hangisidir?

Sevgili arkadaşlar,abiler,ablalar

Bazı lisans mezunu memurlar örn. 1700 alıyorsa bazi lise mezunlari 2000 alabiliyor. Bunu yapan kurumlar hangileridir? mesela yayınlanan kadrolardan hangileri yüksek maaş veriyor.

hocam esit işe eşit ücret mevzusuyla birlikte ikramiyeler ve ek odemelerin hemen hemen hepsi kalktı;bildigim kadarıyla 657 ye tabi lise duzeyinden bir memur her kurumda aynı ucreti almaktadır.o da asagı yukarı vergi indirimi hariç 1600-1700 tl civarındadır.bu yasa oncesinde ikramiye alan memurlar hala eski yonetmelige tabi olduklarından biraz daha fazla maas almaktadırlar.ön lisans mezunu th grubundan işe girerse; yani mezun oldugu alandan bir kadroya yerleşirse maas farkı biraz daha farklı olabilmektedir sanırım. ek olarak il özel idareleri ve belediyelerde çalısanlar sds almaktadırlar.bu da diger memurlara göre 300-600tl arasında fazla maas almalarını saglamaktadır.

orman genel müdürlüğünde (OGM) ikramiye yoktur. memurlara senenin 7 ayı yangın fazla mesai ücreti veriliyor du fakat oda bu seneden itibaren kalktı.

erhan bey hangi kurumdasınız.evli çocuklu vergi indirimi gb.maaş fark ediyor.

Engelli Memur Maaşı

Merhaba Arkadaşlar,

Engelli memur maaşları ne kadar oluyor lise mezunu bekar olanlar için ?

bence ya da benim araştırmalarıma göere
Adliyede çalışırsanız hizmetli kadrosunu 1500 civarı memur oluncada 100 lira artra herhalde ..
meb de hizmetli kadroso 1600 civarıymış..

ömss ile atandım tkhk antalyada çalışıyorum teknikerim maaşım 2050 tl

ÖMSS'yi kazanarak ilk defa yerleştirilen özürlü memurun maaşları ne kadar?

sevgili arkadaşlar ömssyi kazanarak ilk defa yerleştirilen özürlü memur arkadaşlar ne kadar maaş alıyorlar acaba. özürlü olarak atanan veya bilgisi olan arkadaşlar bizleri bilgilendirilerse sevinirim.iyi günler.

güzel kardeşim atandıktan sonra hemen maaş yaparlar o zaman öğrenirsin hele bir görevine başla sürpriz olsun sana...Devletim Sağolsun

Sendikaya üye olmanın ne gibi etkisi oluyoır...

Önlisans mezunuyum bilgisayar işletmeni olarak işe başladım 1718 TL alıyorum . Vergi indirimi yok.

1800 küsür de ben alıyorum 7.derece 1.kademe...

Sendika 3 ayda bir 45 tl veriyor fakat aylık olarak maaşının 0,005(binde beş ) i kadar bir kesinti yapıyor . Maddi anlamda bir getirisi olmuyor yani. Fakat farklı avantajları varmış bedava kurslar veriyor seyahatler yemekler düzenliyormuş . Bu gibi faaliyetler açısından üye olmak düşünülebilir.

Eğt.Arşt.hastanesinde memur olarak çalışıyorum bu ay 591TL Döner Sermaye aldığım görünüyor.Benim sorum geçen ay ek ödeme olarak verilmişti bu para şimdi neden döner ve yine tüm özürlü memurlar bu parayı aldınız mı?

Maaşlar konusunda kimsenin gıkı çıkmıyor nedense...?

selamlar Ahmet genel sekreterlik de çalışıyorum.lise bekar memur 591 ek ödeme 1150 maaş..

Pembeyürekli teşekkürler,heryer aynı anladığım kadarıyla.Asaleti alan arkadaşlar ne kadar alıyorlardır acaba?

ben belediyede 2.500 tl ama şuan öyle sds yemek yol parası falan hepsi içinde

Üst Alt