Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur olanlar ne kadar maaş alıyorlar?

Sağlık Bakanlığına Bağlı Devlet Hastanesinde görev Alıyorum.2011 yılında atandım.Öğrenimim Lise Bordromu Ekteki Linkte Paylaşıyorum.Alınan Maaş 1411 TL bunun için de VERGİ İNDİRİMİ VE ÇOCUK PARASI dahildir. Bunun Yanında ek olarak Emekliliğe yansımayan 617 TL lik bir Sabit döner var

keske atanabılseydımde varsın ayda 1000 tl alayım

Allah Gönlünüze göre versin.Yalnız Hiçbir şey emeksiz olmaz illa emek sarf etmek gerekir.Ben azmettikçe kazandım.Olacağına inandim.Aylarca geceli gündüzlü çalıştım sonucunu da aldım.Allahıma bin şükür.Aynı şekilde abimde aldı.Yaşı 35 kusür liseyi 15 yıldan fazla bitirmiş okulu doğru dürüst okumamış motor mezunu şoförlük yapıyordu.En son Ben çalışıcam sınava girecem en azından elimden geleni yapacam dedi.Yaptı ve KPSS den 65 puan aldı.O Puanı aldığında ağladı.Kaç gün bunalıma girdi.Puanın iyi umudun olsun dedim.Çalışmaya devam etti.Evli ve 2 çocucuğu var en sonunda Elinde belgelerin sayesinde ve o puanın sayesinde Şoför olarak İşçi statüsünde işe girdi.Bunu her zaman söylerim Hiç bir emeğin karşılığı boşa gitmez

AZİMLE SIÇAN DUVARI DELER derler büyüklerimiz doğrudur.

Üst Alt