Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur ve Hizmetli Sınavına Girecek Adaylar İçin Çalışma Notları ve Sorular

BaY_Cin

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar kısa bir süre sonra Milli Eğitim Bakanlığı Memur ve Hizmetli alım sınavı var katılacak arkadaşlara umarım faydalı olur. Boş durmamak gerek. Aşağıdaki linke tıklayarak çalışma notlarını ve sınavlarda çıkmış ve çıkabilecek soruları indirebilirsiniz.

Girecek arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim . .

çok teşekkür ederim meslektaşım:)

Rica ederim umarım arkadaşların işine yarar . .

Bu başlığı güncel tutabilirsek girecek adaylara faydası olur diye düşünüyorum.

evet mümkün olduğunca güncel tutucaz

Dosya içeriği;

- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
- Anayasa
- Görevin Gerektirdiği Mevzuat
- İnkılap Tarihi
- Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller
- Bilgi Edinme Kanunu
- Disiplin Yönetmeliği
- Halkla İlişkiler
- İzin Yönetmeliği
- Malbildirimi
- Mesleki Etik Kuralları
- Milli Eğitim Temel Kanunu
- Sicil Yönetmeliği
- Tebligat Kanunu
- Türkçe ve Dilbildisi
- Tarih

Konuları hakkında bilgi ve sorular mevcut.

linke girmedim daha yarın girerim sakin kafayla bide bişey sorcam hafta sonu mesai yok dimi

yok yok :)

Verdiğim linkteki dosyayı indirip okursan, temel haklarımız, ödevlerimiz, sorumluluklarımız vs konular hakkında yeterince bilgi sahibi olacaksındır.

eyvallah kardeşim bak şimdi kim gelsin konusunda seni çağırdım gel bi slm verde karizma bozulmasın:)

Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada 4 rakamdan oluşan bi numara göreceksiniz önce o rakamları aşağısındaki kutucuğa yazın ve 30 saniyelik bekleme süresinin bitmesini bekleyin, süre bittikten sonra Download File Now yazan buton aktifleşecektir o butona tıklayıp indirebilirsiniz.

Hazırladığım dosya Winrar programıyla sıkıştırılmıştır. Bilgisayarında Winrar programı olmayanlar dosyayı açamaz önce programı bilgisayarınıza kurmanız gerek.

Dokümanlar Microsfot Office Word ve PowerPoint programları ile hazırlanmıştır. Bilgisayarında Microsoft Office programları yüklü olmayanlar önce söz konusu programları yükleyiniz . .

Şimdi kontrol ettim Link ve ekli dosyada herhangi bir problem yok

devrim sen burdamıydın ya:) biliom ya şaka yapim dedim yakalandım:)

bazı testlerın cevap anahtarını qöremedim ben? teşekkürler paylaşım ıcın qüzel olmus.

Hocam lınk açılmıyor yazlızca ben mı acamıyorum açan varmı acaba??

bay_cin öncelıkle paylasımınız ıcın teşekurederım fakat link acılmadı...

Arkadaşlar Link çalışıyor şimdi yine denedim. Açamayanlar aşağıdaki açıklamayı bi kez daha okuyun.

Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada 4 rakamdan oluşan bi numara göreceksiniz önce o rakamları aşağısındaki kutucuğa yazın ve 30 saniyelik bekleme süresinin bitmesini bekleyin, süre bittikten sonra Download File Now yazan buton aktifleşecektir o butona tıklayıp indirebilirsiniz.

Hazırladığım dosya Winrar programıyla sıkıştırılmıştır. Bilgisayarında Winrar programı olmayanlar dosyayı açamaz önce programı bilgisayarınıza kurmanız gerek.

Dokümanlar Microsfot Office Word ve PowerPoint programları ile hazırlanmıştır. Bilgisayarında Microsoft Office programları yüklü olmayanlar önce söz konusu programları yükleyiniz . .

Çıktı almak isteyen arkadaşlar evet konular çok fazla ve baya bi sayfa tutuyo, kolaylık olarak ÖZET olanları çıkarabilirsiniz. Dosyanın içerisinde TÜM KONULAR ÖZET klasöründekileri çıktı alabilirsiniz.

Örnek soru çözmek isteyen veya nasıl bir soru gelebilir soru tarzı nasıl olur diye düşünen arkadaşlar T.C. M.E.B-Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü adresindeki bundan önce çeşitli görevler için yapılmış sınav sorularını kontrol edebilirsiniz.

Hizmetli ve Memurluk için müracaat edecek olan arkadaşlar;

- Sınav gününe kadar mutlaka en az 120 saatlik bir bilgisayar kullanım sertifikası edinin emin olun atamanız yapıldıktan sonra çok işinize yarayacak.
- Bilgisayarı çok iyi kullanıyor olabilirsiniz, böyle olsa dahi devlette belge şarttır. Hizmetli olarak atandınız fakat bilgisayarı çok aktif bir şekilde kullanıyorsunuz ve belgeniz var böyle bir durumda sizi hizmetli yerine memur olarak kullanacaklardır.
- Hizmetli kadrosuna atansanız dahi mutlaka bir üst öğrenim bitirin, bu memurluk hayatınızdaki görevde yükselmelerde önünüzü açacaktır. Hizmetli başlar hizmetli emekli olurum diye düşünmeyin. Milli Eğitim Bakanlığı muhtelif tarihlerde Görevde Yükselme Sınavı yapar bu sınavlara müracaat edebilmeniz için lise veya üstü öğrenim temel şartlar arasındadır.
- Kimsenin "Torpili Olan Kazanacak" söylemleriyle dolduruşa gelip umudunuzu kaybetmeyin, o olaylar çok önceleri vardı, "Armut piş ağzıma düş" düşüncesiyle hiç bir çalışma yapmayıp kazanamayan ve kazanamamayı kendine yediremeyenlerin kedilerini avutma yöntemi budur. Kesinlikle torpil yok.

bende hiç istek yok ya napcam daha bugun test kitabını raftan indirdim bi hafta sonra başlarım çalışmaya:)

ellerine sağlık girecek arkadaşalara epey bir faydası olacak tabi okuma zahmetinde bulunurlarsa.buna ek olarak matematik, türkiye coğrafyası ve vatandaşlık da gerekiyor.

Bay_Cin emeğine sağlık, gerçekten çok faydalı bilgiler verdin.

Ben lisans mezunuyum. Lisans mezunlarına sorulacak soru tarzları hakkında bilgisi olan var mı? Klavuzu okudum ve "Yüksek öğrenim mezunları için ise Yüksek öğretim kurumlarında okutulan ders kitapları esas alınarak Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanacaktır." cümlesini gördüm.

Üniversitede Matematik dersinde türev, integral, logaritma felan görmüştük. O kitaplar baz alınacaksa bu konulardan mı gelecek. Daha önce sınava giren arkadaşlarımız bilgi verirse sevinirim..

Herkese başarılar...

Üst Alt