Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Memur ve Hizmetli Sınavına Girecek Adaylar İçin Çalışma Notları ve Sorular

Microfost Office 2007 kullanarak düzenlemiştim o yüzden 2003 kullanan arkadaşlar açamamıştır. Şimdi 2003'e uyarlayarak tekrar düzenledim

Sağlık Bakanlığının yapmış olduğu Özürlü Personel Alım sınav soruları ve cevapları . .

LİNK

1 Mart 2009 tarihinde Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı tarafından yapılan Özürlü Personel Alımı Sınav Soru ve Cevapları.

LİNK

bide çalışmaya tetiklemek için biyer mi düzenlesek ben hala başlayamadım:) istiyorum ama çalışamıyorum

Başlama sen Kuzum daha var :D Dur sen Bana rakipsin nede olsa :D Gerçi Tek Rakibim THY:D

Kuzum işim şakası bi yana eğer gerçekten düşünüyorsan Kamu'yu çalışmak zorundasın çok az bir zamanımız var ve gerçekten bilgilerin eski ise zorlanırsın, emin ol çalışmadan soru çözmeden kazanılmıyor, Torpilin yok ise tek çare çalışmaktır... Bak ben duyar duymaz MEB i KPSS ye çalışıyordum zaten Bide kursa yazıldım Dersler, Etüdler, Sınavlar Nefes alamıyorum Emin ol çok büyük bir alım bu kesinlikle çok büyük bir fırsat, bunu değerlendirmen lazım Rakibim olsanda gerçekten çalışman gerek ve bir an önce başla en azından buradaki konuları bi gözden geçir...

Ticet77 sende sınava girmicen mi sabah akşam buradasınız gülmeyi bırakında bence biraz sınava çalışın... :)

arkadaşım beni düşünme benim torpilim var bayramdan kalma artı ben nette takılıosam da aynı zamanda para kazanıorum merak ediyosan gizemim e sorarsın benim gibi cıvık biriyle muhattap olmana gerek yok:)

Neyse ticet77 kusura bakma genede, sana iyi forumda gezmeler dilerim... söyleyecek başka sözüm yok... kal sağlıcakla...

saol sana da ii iftiralar arkadaşım:)

slm

sonsuz tesekkurler mınnettarız sana kardesımmmmmmmm eyvallahhh

sınav tarıhını bıle var mı

ya arkadaşlar siz neden anlaşamıyorsunuz bir türlü gerçi kavgayla başlayan arkadaşlık iyi bitermiş dilerim öyle olur kırmanıza gerek yok bir birinizi :)

yoo kimseyi kırdığım yok hakaret alan benim ki hiç yakıştırmadığım halde :)

bay_cin kardeşim soru arşivin geniş.teşekkürler

devrim teşekkürler artık soruların ne tarz geleceğini öğrenmiş olduk tarih vs biliyordum ama mesleki bilgi kısmından nasıl sorular geleceğini bilmiyordum saol

ticet77 ve İmren sınav sonrası sizlerin durumlarınızı çok merak ediyorum.
Bence İmren yapacak bu işi, çünkü işi ciddiye alıyor. Hak eden kazansın... :) filmlerdeki gibi oldu...

teşekkür ederiz bay _cin
gerçekten bu çok iyi oldu sağolun
sizden bir şey daha rica edebilirmiyim
22 kasım 2009 da yapılmış olan m.e.b sınav soru ve cevaplarını bulabilmeniz.bulursanız ve burda paylaşırsanız ben kendi adımada çok sevinmiş olurum
teşekkürler

Nazife09;

1. sayfada ilk mesajımda ve bu sayfada yukarıda 2 tane link var onları indireceksin.

Meb sınavında hangi konulrdan soru çıkacak

Merhaba arkadaşlar meb engelli memur alım sınavında hangi konulardan nasıl soru çıkabilir bu konu ile ilgili deneyimi olan veya araştırma yapan arkadaşlar yardımınızı rica ediyorum...

merhaba ayşegül
sizde sınava gireceksiniz bol şanslar diliyorum bende gireceğim
peki şartları okudunzmu

Evet okudum sizinle ilgili bir problem yok dimi

Arkadaşlar ayrıntılı bilgisi olan yokmu?

ayşegül bak devrim in verdiği link te var herşey

ayşegül linkleri kopyalayıp yapıştır yaptrım dediğin gibi
inşallah olmuştur

ilknurcebi;

oldu cnm ikinci gönderdiğini alabildim diğeri açılmadı ilk gönderdiğin.

Arkadaşım Teşekkürler..İndirdim ve açtım sorun yok...

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]GAYET BASİT BİR SINAV TAKTİĞİ[/SIZE][/FONT]

- Yapılacak olan sınavda 50 soru sorulacak, ve cevap anahtarı kağıdında 25'li iki sütun olacağını varsayarsak ki bu kesin 25'li iki sütun yapacaklardır.​

- 4 şık (A)(B)(C)(D) siz sırasıyla çözdüğünüz sorunun cevabını cevap anahtarına kodlayacaksınız.[FONT=Lucida Console] Takıldığınız yada tereddütte kaldığınız soruları geçin boş bırakın[/FONT] zaman kaybetmeyin.​

- Evet arkadaşlar işte püf noktası, 25'li bir sütunda;​

6 tane (A) 6 tane (B) 6 tane (C) ve 6 tane (D) olmak zorunda. Bu şıklardan biri 7 olabilir. 6x4 = 24+1 = 25​

Soruları çözmeye başladınız kesin emin olduklarınızı kesinlikle bildiklerinizi çözün ve takıldığınız tereddütte kaldığınız soruları boş bırakın. 50 tane sorunun hepsini bitirdiniz ama arada boş bıraktıklarınız var. Tekrar başa dönün o boş bıraktıklarınızı bir kez daha kontrol edin ve eğer yine işin içinden çıkamazsanız Cevap Anahtarında işaretlediğiniz şıkları sayın.​

Mesela; 25'lik sütunun birinde 4 tane (A), 6 tane (B), 6 tane (C) ve 7 tane (D) işaretlediğinizi varsayarsak o çözemediğiniz tereddütte kaldığınız sorunun veya soruların cevabı kesinlikle (A) yani en az işaretlediğiniz şıktır.​

Sınava henüz uzun bir zaman olmasına rağmen bir bilgi notu olarak umarım işinize yarar . .​

sayın arkadaşımız sessiz
ben 2009 meb sınavına girdim malesef soruları yayınlamıyorlar.bende bay_cine aynı konuyu sormuştum:D ama ona benzer soruların linkini vermişti ben indirdim.sizde bir bakın.

Arkadaşlar bundan önce yapılan sınav sorularını İl Milli Eğitim Müdürlükleri hazırladığı için bulma şansımız maalesef yok. Araştırdım ama kayda değer bir bilgi edinemedim. Fakat bulabildiğim değişik bakanlıkların sorularını paylaştım pek bi fark olacağını sanmıyorum ama hemen hemen aynı konularda değişik sorular sorulacaktır.

Diğer hususa gelince tekrar özetliyeyim.

50 soru sorulacak ve cevap anahtarı üzerinde bu soruların cevaplanacağı 25 soruluk iki sütun olacak. her 25 soruluk sütunda 6 tane (A), 6 tane (B), 6 tane (C) ve 6 tane (D) doğru cevap şıkkı olmak zorunda. Siz sınav sırasında kesin bildiklerinizi çözün. Çözemediğiniz soruları sallamak yerine, cevap anahtarına bakarak en az işaretlediğiniz şıkkı kodlayın.

25 soruda, 6 tane (A), 6 tane (B), 6 tane (C) ve 6 tane (D) doğru olmak zorunda.

Üst Alt