Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Memuriyetten önce 2 yıllık ssk günüm var. Malulen emekli olabilir miyim?
SSK, Emekli Sandığı ve Bağkur yani bütün sigorta kurumları tek çatıaltında toplanıp SGK ya aktarıldığı için bence SSK sürenizinde kabul edilip emekliliğinizin verilmesi gerekir (tabi malüllük şartlarınısağlıyorsanız sağlık yönünden )ama burası Türkiye ne olur bilinmez...
sokrates[FONT=sans-serif] il işe gireişin ve toplam gunun nedir şu an.. mesela ilk işe 13.12.2015 den yani bu gunden tam olarak 10 yıl geriye çek 1800 gun de prim yantmişlin varsa+rapor oranı onemliilk işe girdinde %60 dan az işe girdikten sonra %60 dan çok olmasi laızm yanlişim varsa özür [/FONT]
Bu konu çok önemli benim için beni resen emekli edebilirler bu aralar çünkü hastanede tedavi görüyorum durumum ağır eğer maaş bağlamazlarsa biterim hayatım biter
sn kamil 2006 da memuriyete başladım 9 yıl 5 ay oldu ancak 2002-2005 arası toplamda 859 gün ssk günüm var rahatsızlığım memuriyetten sonra başladı
2002 mi ilk işe girişin e devlette yazar [FONT=Trebuchet MS, Arial, Helvetica, sans-serif]2002 se ilk işe grişin işe grişin olabilirsin rapor oranın kaç abi şimdi[/FONT]
sokrates[FONT=sans-serif] bi bak e deevlettten kaç gun yatmiş primin var 1800 gunun varsa malumen olursun emekli abi malumen işi zor iş bend eşu an ugraşiyom olmak için benimki bagkur ama..raporun tek hastalıktanmi 80 acaba
[/FONT][FONT=sans-serif]memuriyete başladım 9 yıl 5 ay oldu tammı yatti ara varmeden[/FONT]
abi e devlet şifren yokmuj orda gösterir kaç gun yatmiş lıgi 10 yıla takılma sen işe grişin 2002 se 10 yıl tamam demek priminde 1800 gunu dolmuşsa 60 dan fazla raporunda varsa sorun yok demek rahatsizlıgın ama işe girdikten sonra olcak unutma bunu
tamam sorun yok hemen sgk git malumen emekli olcam de onlar yonlendirir hasteneye sevk filan etcekler 1 le 3 ay arsında şartların uygunsa emekli olursun malumen verdin bilgilerde şartların uygun
2006 da polis memuru olarak göreve başladım 2010 yılında silahım alındı sivil memur oldum psikotik depresyon tanısıyla yaklaşık 5 yıldır sivil memurum her yıl kontrole gönderiliyorum...
2006 yılında memuriyete başladım yaklaşık 9,5 yıl oldu ancak memuriyetten önce 2,5 yıl ssk günüm var malülen emekliliğe başvursam kabul edilir mi arkadaşlar yani maaş bağlanır mı ? en son dokuz eylül üniversitesi hastanesinde yattım
sokrates, Memurlarda malülen emeklilik kriterler..?
1800 prim günü ve 10 yıl sigortalılık süresine sahip olmanız emeklilik için yeterli olacaktır.
Eğer bir başkasının bakımına muhtaç olacak durumda bir malullük var ise 10 yıl şartı gerekmemektedir.
Sadece 1800 prim günü yeterli olacaktır.
sokrates, ''10 yıl sigortalılık süresi şartı 1800 günü olan'' şartı taşıyorsunuz tamam'da, malüliyet cetveline göre %60 ve üzeri rapor şartı önemli olan?