Görüşmü oluyor yazı geliyormu gelen yazıyla günü geldiğinde emekli olunuyormu
G (Gölge) Aktif Üye Üyelik 15 Tem 2012 Konular 243 Mesajlar 6,677 Reaksiyonlar 168 18 Ağu 2024 #31 Görüşmü oluyor yazı geliyormu gelen yazıyla günü geldiğinde emekli olunuyormu
aydünyavaz Aktif Üye Üyelik 4 Şub 2012 Konular 637 Mesajlar 7,043 Reaksiyonlar 370 18 Ağu 2024 #32 EVET BU ARADA SONUÇ YAZISI GELİYOR RAPORUNUZ YÜZDE KAÇLA ONAYLANDIĞIDA YAZMAKTADIR. VEDE HİTAP A İŞLENMİŞ OLUYOR BÖYLECE. (BENİM %65 İLE ONAYLANMIŞTI) SANIRIM GÜNÜ GELDİĞİNDE EMEKLİ OLUNUYOR(Ama bu konudan emin değilim) EVET GÖRÜŞ OLUYOR DİYELİM.
EVET BU ARADA SONUÇ YAZISI GELİYOR RAPORUNUZ YÜZDE KAÇLA ONAYLANDIĞIDA YAZMAKTADIR. VEDE HİTAP A İŞLENMİŞ OLUYOR BÖYLECE. (BENİM %65 İLE ONAYLANMIŞTI) SANIRIM GÜNÜ GELDİĞİNDE EMEKLİ OLUNUYOR(Ama bu konudan emin değilim) EVET GÖRÜŞ OLUYOR DİYELİM.
Riera Üye Üyelik 11 Mar 2010 Konular 2 Mesajlar 202 Reaksiyonlar 1 8 Eyl 2024 #33 Genelgeye rağmen hala eski usul devam ediyor emekli işlemleri bildiğim kadarıyla. Salt hitap üstünden işlem sonuçlanmıyor diye biliyorum. Emekli maaşı ve tazminat hesabı için link Memurlar.Net Emekli Maaş www.memurlar.net
Genelgeye rağmen hala eski usul devam ediyor emekli işlemleri bildiğim kadarıyla. Salt hitap üstünden işlem sonuçlanmıyor diye biliyorum. Emekli maaşı ve tazminat hesabı için link Memurlar.Net Emekli Maaş www.memurlar.net