Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mercedes cla 200 nasıldır?

FuLLHD

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
5
önerirmisiniz arkadaşlar coupe tarzı olduğu için biraz dar ama test sürüşü iyiydi bide Ottobock Avangarde aktif sandalye alıcam önerileriniz yorumlarınız nedir

mercedes eski mercedes değil, cla dışı süslenmiş fakat önden çeker, renault megane bazlı bi araç.

Test sürüşünde baya beğendim fakat içinin darlığı ve içine ses alıyor biraz [emoji53]

skoda süperp çok metedıyolar hem fıyat uygun bi deneyın

Geçen yıl nisan ayında aldım (AMG paket ve full) ve yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.. Araç coupe olduğu için arkası biraz dar. Sestir, renault a benzer falan filan.. Arabaya b** atmayı bırakın.. Araç sınıfının en iyi yol tutan aracı..Ve dizaynı çok iyi..

Tek kusuru var bastım mı iyi yakıyor.. E o kadar olsun 156 beygir ve 7 ileri..:D

Moderatör tarafında düzenlendi:
emre1611 baktım hocam ona ama pek mercedes kadar hoşuma gitmedi ama iyi araç

@virgo başka bi sıkıntınız varmı içine çok ses alıyormu hocam Peki :)

kurban n kadara aldın toplam malıyetı nedır bnde dusunuyorumm

Mercedese biniyorum diye kendinizi kandırırsınız, öyle bi araba bence.

CLA yerine C 180 veya C 200 alırdım ben.

Bütçemi geçiyor malesef hocam bütçem 100 bin engelli indirimiyle ona tekabül etmekte cla 200

Kardeş madem gözünü karartıp mercedes alacaksın çok çok çok km yapmazsan e180 den başka alma. 1.6 benzin.
Arabadan inesin gelmez. :)

alternatif olarak da bmw 5.20i 170 bg lik canavar.
Ama dersen onlar çok büyük kasa bir kaç tık altı olsun ama oturaklı da olsun dersen audı a3 sedan.ve siyah.üstelik dizel ve iç mekan tatmin edici bence. Sürücü bölgesi özellikle.

Ben bmw tavsiye madem bütce sağlam

Mazda 6 dan olabilir çok sportif sana gider.

Valla hocam ilk sene bi 30-40 bin yaparım çok gezerim malum ilk araba [emoji4] e180 e de bi bakayım
Bmw bizi aşar hocam [emoji1]

BMW e mercedes daha ucuzdur.
3 serisini ve 4 serisini 1,5 motorları var.
İstersen onlara bak.
Eski kasa mercedes çok çok daha güzeldi.
Bu yeni kasalar resmen facia.
CLA çakma CLS dir ve CLS ni önünden arkasından kesilmiş halidir. Bence hiç bulaşma.
İlla yüksek segment alıcam dersen, mercedes e serisine, BMW 3 ve 4 e yada volvo s60 a.
Yılda 30-40 bin KM yaparım dersende benzine hiiiççç bulaşma.
Hayırlı İşler, Bol Güneşler.

Araç forumlarını araştırmalısın bu konuda, bencede yakar bu arabalar ya 1.8 olmalı (alamıyoruz) yada dizel ama ben yeni c 180 veya 200 öneririm e kasadan daha sportif bu arada skoda suprb in son kasası benimde çok hoşuma gitti 1.4 tsi 150bg , dışı çok güzel olmuş mersonun c amg ve audinin s line paketi gibi sportif duruyo detaylı bi incele derim

Audiye baktım bütçem yetmiyo ona galiba
Bmw herşey opsiyon oda çok para spor paketi çok para bide peygir yüksek çok yakıyor
Skoda baktım ikinci el pazarı vw yada merco kadar iyi değil tabiki
Mazda 6 yı bilmiyorum bakıcam arkadaşlar

Arkadaş bütçeyi yazmış. Öneride bulunanlar ya görmedi ya da sıfır araç fiyatlarından haberleri yok. E serisi, 5.20, filan fiyatlarına bir bakın önce.

volvo s60 1.6 dizel 100 km de 5,5-6 diye biliyorum vede beyaz. mükemmel birşey. sağlamlığı zaten tartışılmaz. ailecek güven içinde kullanırsınız.
audi aşar demişsin. a3 sedan daha uygundur mercedes c ve e den.

Mercedes in hemen her modelinde iç kabin izolasyonu diğer araçlara göre üst düzeydedir. Bir kaç defa kontağı kapatmayı unutup ( motor çok sessiz çalışıyor) indim arabadan. Uzaktan kumanda kitlemedi arabayı.. Deniyorum araç kilitlenmiyor. Meğer motor çalışıyormuş :cool:. Yolculuk sırasında da lastik ve rüzgar sesi diğer arabalara göre oldukça makul..

Ben size hissettiğim en önemli özelliğini de söyleyeyim. Direksiyonuna oturduğunuzda araba size güven veriyor; bunu hissediyorsunuz.
Yok çakma mercedes miş yok önden çekişliymiş....falan filan internette test verileri ve test videoları var.. Arabalardan anlarım..Çok uzun bir araştırma ve deneme sürüşü sonrası bu arabada karar kıldım. Beğendiysen al kardeşim.. Araba iyi bir araç.. Tavsiye ederim..

cla 200 tavsiye ederim ama c180 hiç iyi bir araba değil önden çekiş reno symbol ün motorunu uyarlayıp kullanmışlar fakat iyi bir araba super b ye bakın derim birde

skoda superb kronik sorunları var gibi araştırın.

Uzun uzun yazarımda vaktim yok.
Otomobil forumlarında kullananların yorumlarına bak, birde aynı donanımdaki araçları karşıalştır.
Bütçenide CLA gibi saçma bi arabaya bence yatırma, BMW nin benzinlileri mercedesinkilerinden az yakar.
Alacaksan senin yerinde olsam volvo s60 alırım, 30-40 bin TL cebinde kalır, üst düzey konforuda tadarsın.
Git hepsininde test et öyle karar ver.

uzun uzun yazarımda vaktim yok.
Otomobil forumlarında kullananların yorumlarına bak, birde aynı donanımdaki araçları karşıalştır.
Bütçenide cla gibi saçma bi arabaya bence yatırma, bmw nin benzinlileri mercedesinkilerinden az yakar.
Alacaksan senin yerinde olsam volvo s60 alırım, 30-40 bin tl cebinde kalır, üst düzey konforuda tadarsın.
Git hepsininde test et öyle karar ver.
katılıyorum

c 180 e bütçe yetmiyor
s60 a bakıyorum teşekkür ederim

passat sport değil vw cc alıcam en olmadı

Üst Alt