Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mercedes cla 200 nasıldır?

cla alt segmentte üretilen fakat görüntüsü süslü, amblemiyle satabildikleri bir arac
pahalı mercedeslerin aksine önden çeker, şanzımanı diğer mercedesler gibi değil, sadece bu modelde olan bi çift kavrama, normal mercedes tork konvertorlu, normal mercedeslerden pekçok açıdan farklı, renault megane ile ise platform, pekçok parçası ve dizellerde motoru bile aynı.
mercedesin 1.6 156 beygir motoru ise biraz eski nesil kalmış bi motor, yani yakıyor ama çok gitmiyor.
aynı sınıf audi a3 sedanı önerebilirim, malzeme kalitesi daha iyidir, ekranı taksilerdeki gibi değil içe girip çıkan bir ekran, çok spor görünümlü süslü bi dizaynı yok ama bu sınıf araçlarda bu daha dürüst bi görüntü bence
passat cc ise vw dir ama cla dan 1 sınıf üstüdür, cla a serisi bazlı onun süslü sedanı iken passat cc bmw 3 ün 4 kapı coupe versiyonu 4 grancoupe rakibidir denebilir, mercedes açısından bakarsak kalite olarak c nin rakibidir.

Bu detaylı bilgi için teşekkür ederim hocam açıkcası a3 görünümü hoşuma gitmedi c 180 avengare bakıyorum şimdi yada vw cc full bakıyorum en olmadı cla 200 amg olcak

Bu arada bi ekleme daha yapayım.
Arabayı almakla bitmiyor.
Bunun kaskosu var sigortası var en önemlisi bakım maliyetleri var.
Bunlarıda göz önünde bulundur derim.
Yoksa çok pis canını yakar bunlar.

Biliyorum hocam en ufak ayrıntısına kadar düşündüm yinede araba herşeyini karşışıyor hatta 5 yıllık yakıtı bile 5 yılda 100.000 yapsam onu bile karşılıyor

Üst Alt