Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mesleki Açıköğretim Lisesi, Genel Lise ve Açık İlköğretim hızlandırıldı

baba benii okula göndermeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
baba oğull internet cafeyee kampanyasınıı başlatmakk istiyorummm

günaydın ben 91 doğumluyum meslek lisesinde başladım daha sonra akşam lisesine geçmiştim akşam lisesinde 3. sınıfa geçtikten sonra 2009-2010 yılında 1. kayıt döneminde kayıt yaptırdım açık liseye şuanda toplam dönemim 6 alan kredilerimin toplamı 58 ortak dersler 66 toplamda 124 kredim bulunuyor bana 3 yıllık sisteme dahil olduğum söylenmişti ama 4 yıllık okuyordum ben meslek lisesindede ve zaten zorunlu olduğum derslere baktım 60 kredi toplamı var zaten hepsinide alsam 192 olamıyor toplam kredim ben ne zaman mezun olabilirim ve şuanda hangi sisteme dahilim nasıl öğrenebilirim.

oncelikle yardiminiz icin tesekkur ederim.acikogretim lisesi ile ilgili yardima ihtiyacim var.ben osloya lise 3 e giderken ailem tarafindan getirildim ve direk calisma hayatina itildim bu yuzden okuma sansim olmadi.
Bursa necatitibey kiz meslek lisesi 3.siniftan ayrilmistim henuz bitiremeden.Ancak su an o yarim kalan okulumu bitirmek ve diplomami almak arzusundayim.ne yapabiirim saygilarimla.nurcan5@msn.com

Üst Alt