Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Metro Turizm otobüsündeydim, kaza geçirdik. Firma yolcularla hiç ilgilenmedi!!

BODO;

Teşekkürler,sağolasın.
Belli başlı faturalarımı topladım tabi...Ama bazı faturalarıda toparlayamadık haliyle.
Ama işin bir de manevi yönü var.

bulnes;

Geçmiş olsun yine verilmiş sadakanız varmış daha kötüsü olmamış ( ölümlü )

Avukatla iş bitiminde anlaşın parayı,baban'da olsa avukatın sana vereceği bütün evrakları kağıtları iyi okuyarak imzala ve yanında birisiyle git.İş bitiminde parayı avukat çekiyor bütün paranı sen al avukatın parasını sen kendin elden ver sakın sakın okumadan imzalama birşeyi.Mümkün olduğu kadar avukatla anlaşırken yada davayla ilgili yüz yüze görüşürken cep telefonuna sesini kaydet konuşmaları ( telefonu elinde tutuyor gibi hissettirme avukatına,özellikle anlaşma yaparken kaydet sesini )

*semra*;

Teşekkürler iyi dilekleriniz için, anlaşılan avukatların karşısında çok dikkatli ve kurnaz olmamız gerekiyormuş.......

koselim; Teşekkürler

avukata ilk danisma icin ucret veriyorsunuz
sonra dava acimak icin 1000 lira gibi bir ucret veriyorsunuz sizden vekalet istiyorhaydi isi gucu birak notere sonrasi artik elinde dokumanlarini yani o kagitlari bilgileri veriyorsunuz
dava bitiminde tazminati kazandiysaniz ondanda baya :(bi para goturuyor avukat elini verdin kolunu alamadin gibi eger dava kaybetilirse mahkeme masraflarina ilave bide avukatada para oduyosunuz gibi biliyo onlar hep hep kazaniyor vekaleti verince zaten kazansanizda onun elinde kazanilan para
bi arsa davasi icin biz bunlari yasadi

shukufe;

Dava kazanılır hiç olmadı iş göremezlik raporu sayesinde yapılan masraflar faturalarıyla sigorta şirketinden tazminat alabilir,davayı kazansa avukat parayı hesabına yatırıyor fakat müvekkilinin imzası olmadan bi işlem yapamıyor o yüzden çok dikkatli ol okumadan birşeyi imzalama sakın..!!!

Benim başıma geldi tek kuruş para ödemedim kendisi karşıladı bütün masrafları ufak tefek masarafları tabi bana yıktı,bazı öğrenilmesi gereken şeyleri kendisi takip etmedi babama yıktı,iş bitiminde parasını alacaktı anlaştık bigün beni dalgınlığa getirip imzalattı babam uyandı okudu anlaştık deyip yırttı geri.Daha sonra mahkeme bitti kazandım davayı sigortadan yatırılan tazminatı çekmiş bana gel görüşelim bi dedi babamı alıp gittim tesadüf çok güvendiğim birisi daha oradaydı ( onun vasıtasıyla bulmuştum bu avukatı ) sigostadan parayı çektim dedi nasıl olsa güvendiğim kişide var yamuk yapamaz diye bankadaki para için bi yazı imzaladım,bankaya gittik bankadan çekerken kendi parasını bıraktı bana yarısını verdi bu ne ?? e ben paramı aldım iş bitmedi ki niye aldın kendi paranı ? o imzaladığım yazı yüzünden bişey ispat edemedim.Karşı taraftan 350 milyar tazminat kazandım parasını aldı ya umursamaz davrandı anlaşalım neyini alacaz dedi vırt zırt dedi lanet olsun dedim anlaştım sakız parasına.Daha sonra hakkımı helal etmiyorum seninde çoluk çocuğun var dedim ben daha az aldım da faturaladıklarımı hesaplayım fazla çıkarda diye kıvırtmaya başladı.O yüzden diyorum çok dikkatli ol koyduğu noktayı bile okumadan geçme ve anlaşırken yazılı olsa bile sesini kayıt et..

*semra*;
Anladım dediklerinizi, aslında ben her zaman derim imza önemlidir öyle kolay kolay atma diye.
Teşekkürler yazdıkların için

shukufe;
Off ya, bu avukatlarda bizi savunacağına bizi mi yoluyor anlamadım ki :)

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün heyete girerek otobüsün altında kalan bacaklarım için sağlık kurulu raporu aldım.
"Tek ekstremitede non invazif tetkiklerle tespit edilmiş derin ven trombozu (kronik) (USG Raporu: Sol popliteal vende kronik DVT bulguları)"
Oran= %40
Ağır Özürlü= Hayır
Süreklidir = Evet
Rapor bu şekilde çıktı. Artık bu olayı dava sürecine taşıyacağız. (Nasıl taşıyacağımız hala muamma ya...)
Bir de sormak istediğim bir şey var. Bilenler bilir ben 2011 de işitme engelli olarak %50 özürlü emeklisi oldum.
Bilmiyorum bu iki raporu birleştirip özür oranımı yükseltmem bu saatten sonra işe yarar mı? Yarar ise ne gibi şeylere yarar?

Bülent merhaba yeniden.

Tazminat davası için güvenilir bir avukat bul ve tüm pazarlıkları yazılı olarak önceden tamamlayıp ondan sonra vekalet ver. Aksi halde bir de bakmışsın alacağın tazminatın büyük ortağı avukat oluvermiş!

Emeklilik için oranları birleştirmenin bir yararı olmaz.

Merhaba Bülent Bey,
İnşallah iyisinizdir. Önerin için teşekkürler.
Oranları birleştirmeyi emeklilik için değil de işte sosyal yaşamda, aldığım hizmetler de filan bir faydası olur mu babında sormuştum.
Tekrar teşekkürler.

Üst Alt