shukufe;
Dava kazanılır hiç olmadı iş göremezlik raporu sayesinde yapılan masraflar faturalarıyla sigorta şirketinden tazminat alabilir,davayı kazansa avukat parayı hesabına yatırıyor fakat müvekkilinin imzası olmadan bi işlem yapamıyor o yüzden çok dikkatli ol okumadan birşeyi imzalama sakın..!!!
Benim başıma geldi tek kuruş para ödemedim kendisi karşıladı bütün masrafları ufak tefek masarafları tabi bana yıktı,bazı öğrenilmesi gereken şeyleri kendisi takip etmedi babama yıktı,iş bitiminde parasını alacaktı anlaştık bigün beni dalgınlığa getirip imzalattı babam uyandı okudu anlaştık deyip yırttı geri.Daha sonra mahkeme bitti kazandım davayı sigortadan yatırılan tazminatı çekmiş bana gel görüşelim bi dedi babamı alıp gittim tesadüf çok güvendiğim birisi daha oradaydı ( onun vasıtasıyla bulmuştum bu avukatı ) sigostadan parayı çektim dedi nasıl olsa güvendiğim kişide var yamuk yapamaz diye bankadaki para için bi yazı imzaladım,bankaya gittik bankadan çekerken kendi parasını bıraktı bana yarısını verdi bu ne ?? e ben paramı aldım iş bitmedi ki niye aldın kendi paranı ? o imzaladığım yazı yüzünden bişey ispat edemedim.Karşı taraftan 350 milyar tazminat kazandım parasını aldı ya umursamaz davrandı anlaşalım neyini alacaz dedi vırt zırt dedi lanet olsun dedim anlaştım sakız parasına.Daha sonra hakkımı helal etmiyorum seninde çoluk çocuğun var dedim ben daha az aldım da faturaladıklarımı hesaplayım fazla çıkarda diye kıvırtmaya başladı.O yüzden diyorum çok dikkatli ol koyduğu noktayı bile okumadan geçme ve anlaşırken yazılı olsa bile sesini kayıt et..