Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mevcut rahatsızlıklarımdan rapor alabilmem için izlemem gereken yol nedir?

Raporunuz süreli olursa yeniden muayene olursunuz, vücut kitle indeksiniz düşerse 40'ın altına oran verilmez tabiiki, düşer rapor oranınız ama sürekli olursa sorun olmaz.

sizce sürekli olurmu birde kesin A verirler dimi heyet başkanı biraz sinirli bir adamdı kusura bakmayın sizin de çok meşgul ettim verirlerse bu ağustos taki engelli kpss ye girebilir dimi A demek yüzde 40 demek mi acaba

Evet % 40 ve üzeri olursa sınava katılabilirsiniz. Süreye dair bir şey diyemeyiz, bunu ancak rapor elinize ulaştığında görebilirsiniz.. İnş sürekli olurda tekrar uğraşmak zorunda kalmazsınız.

tamam 7 ekimde yazarım inş teşekkür ederim

hocam benim raporum ankara ya mı gitti acaba sağlık bakanlığına falan yani bu kadar uzun sürüyor acaba

ben bugun başka bir doktora gittim kronik bir hastalık var dedi ameliyat gerek dedi..7 ekimde raporumun sonucu gelecek 7 ekimden önce mi ameliyat olsam sonra mı ben öğrenciyim babam emekli yani daha az ücrete yaparlar mı ameliyat yada 7 ekimden sonra yapılmasının maddi bir yararı var mı diyeyim

hocam?

Hocam ben bugun gittim sonucumu almaya aşağıda resimlerini koydum galiba G vermişler kolestrolden de vermişler galiba galiba 1 yıllık vermişler bir daha ne zaman düzenlemeye gideceğim yada bunla şimdi ne yapmam lazım mesela babam emekli ben ondan yararlanıyordum öğrenci olduğum için sigortamı bitmiş onu yenileyiceğim bu özürden mi yararlanacağım artık lütfen aydınlatırmısınz biraz bacıbey ve diğer hocalarıma teşekkür ediyorum yardımlarından dolayı

BU SAYFANIN ÖNÜ

BUDA ARKASI

morbid obeziteden %30 verilmiyormuydu? ben öyle okumuştum bu siteden?

Obezite için alınabilecek oranlar;
Ciddi Obezite (Vücut Kitle indeksi 40-50kg/m2 arasında olanlar):% 20
Morbid Obezite (Vücut Kitle indeksi 50kg/m2 üstü olanlar):% 30

obezite için verilen oranda yanlışlık yok,

Bakmakla yükümlü olunan birey 5510 sayılı yasanın 3. maddesinde tanımlıdır:

b) 18 yaşını, lise ve dengi öğrenim veya 5/6/1986 tarihli ve 3308 sayılı Meslekî Eğitim Kanununda belirtilen aday çıraklık ve çıraklık eğitimi ile işletmelerde meslekî eğitim görmesi halinde 20 yaşını, yüksek öğrenim görmesi halinde 25 yaşını doldurmamış ve evli olmayan çocukları ile yaşına bakılmaksızın bu Kanuna göre malûl olduğu tespit edilen evli olmayan çocuklarını,

Yani lise ve dengi okuyorsanız 20 yaşına kadar babanızın sağlık güvencesinden faydalanırsınız, üniversite dengi okuyorsanız 25 yaşınıza kadar yararlanırsınız.
25 yaşınızı doldurduktan sonra babanızın sağlık güvencesinden yararlanabilmeniz için, % 60 ve üzeri olması gerekir rapor oranınınızın. Bu oranı alamamışsanız/ alamazsanız GSS gelir testi yaptırmanız gerekiyor kendi adınıza...

tamam hallettim onu bu raporu bir yerlere vermek için birde aslı gibidir diye başka bir rapor mu almam lazım yoksa sadece fotokopisi yetiyormu birde 21 yaşındayım 47 raporum var bana bu rapor ne faydalar verebilir mesela kpps başka ne olabilir toplu taşım işkur da başka

elinizdeki raporun 4-5 tane fotokopisini çekin raporu veren hastaneye gidin başhekimlik aslının aynısıdır diye onaylasın asıllar sizde kalsın biri isterse onları verin veya özürlü kimlik kartı çıkarın basit çeylerde onu gösterin fotokopisini çekerler oda yeter..

benim bir hakaret davam var daha görülmedi sanığım ben acaba bu raporumun bir faydası olurmu

2.sorum bu 47 raporum askerlikle ilgili bir şeyime yararmı çürük raporu verirler mi

o raporla uzaya bile çıkarsın :D arkadaşım raporun ne işe yaradığı belli mantıklı şeylerde kullanırsın o raporu memur olursun indirim kazanırsın park bahçe müze bedava girersin.. askerlik konusunda bir işe yaramaz askeri hastanede muayene olursun ha belki ordaki askeri doktora raporu gösterrisin uğraşmaz tahlil şu bu verir rapor.. zamanın geldiyse biran önce çürük al askerden..

bu raporlarımı çürük alacağım askerden onu soruyorum zaten muayeneye gitsem kilomdan ertelerler bir yıl galiba

Üst Alt