Teşekkür ederim. Biraz da benden oldu gümrük işlerinin olamaması, bir hayli beklenmesi gerekiyordu ordan gelecek akrabaların otomobille gelecek birileri falan ayarlanması gerekdi falan, prsedür uzadıda uzadı, zaten 2 yıldır arabasız öldüm, daha fazla bekleyemeyeceğim dedim, ellerindede mevcut olunca siperiş beklememek cazip geldi, hemen aldık
Yine de teşekkür ederim düşünceniz için.
Araçdan halen gayet memnunum. Satış ve sonrasında Hakerman oldukça yardımcı oldular, inşallah araç bir arıza verdiğindede bu duyarlılıkda yardımcı olurlarsa o zaman TAMAMDIR diyeceğim, Hakerman adına...
Araçdan şu anki gözlemlerimi tekrar aktarayım sizlere:
Arka amortisörler sayesinde konfor mükemmel diyebilirim.
Aracın iniş ve çıkış performansı eşit diyebilirim, daha önceki arabam, inişlerde dahada fazla hızlanır, yokuşlardada hızdan kesilirdi, bunda ise rampa da da düzdede inişlerdede hep aynı hızda oluyor.
Araçdan neredeyse hiç ses çıkımıyor
Ayrıca güzel dizayn edilmiş bir araç, arkadan ve yandan bence çok şık duruyor
Araç ve Hakerman ile alakalı ilerleyen zamanlarda şikayet ve memnuniyetle alakalı değişlikler olursa buradan yazacağım.
Özellikler araçda 56 amper jel aküler var, daha önceki kuru akülere nazaran ne kadar ömürü olacak çok merak etmekdeyim, zira diğer kuru aküleri tam kapasite max 7-8 ay kullanabiliyordum.