Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mictonorm kullanan var mı?

SGK mictonorm'u ödüyor. Henüz geçen ay rapor çıkarttım ve günde 2x1 olarak eczaneden temin ettim.

tamam bülent abi eger ssk odemıyor olsaydı ben ecza deposundan yüzde 20 ıle yuzde 15 arası ındırımlı alabılıyorum belkı kimselere yardımım dokunur dıye yazmıştim

merhabalar aşırı aktif mesane sıkıntısını bende çekiyorum daha önce 2 kutu destusitol 2 mg kullandım şimdi ise spasmex 30 mg 1 kutu bitti ama hiç faydasını göremedim diğer ilaçlar sizce nasıldır gördüğüm kadarıyla mictonorm diğerlerinden biraz daha ön planda onuda denememi önerirmisiniz ???

Bence doktorunuza danışarak bir de Mictonorm deneyebilirsiniz. Sizin için en faydalı olanı ancak deneyerek öğreneceksiniz...

bu ilçların yan etkileri çokmu kötü bazıları...görme bozukluğu diyor,bazıları saç dökülmesi geçicimi yoksam kalıcımı kaçaklardan kurtulalım derken saçlar herneysede gözlerden olmıyalım ben bazen üropan bazen işe yarı yor bazen yaramıyor...

Diğer ilaçlardan fazla bir yan etkisi yok. Özellikle "o ilaca" karşı bir alerji yoksa sorun olmaz. Kullanın, baktınız ki bir şeyler ters gidiyor, bırakın.

slm

mictonorm iyi bir ilaçmı idrarı kesiyormu gerçekten

Üst Alt