Teşekkür ettim ben de Hakan Bey
Allah razı olsun...
Peki siz bu benim yazdığım üç-beş hizmeti benden mi öğrenmiş oldunuz yoksa biliyordunuz da aklınıza mı gelmedi?
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Teşekkür ettim ben de Hakan Bey
[FONT=Arial]....Ben MİLLET İTTİFAKI nın bu vaatlerine kesinlikle ama kesinlikle oy vermem. Sebebi çok basit. ÇÜNKÜ yeni ve sıra dışı SADRA şifa hiç bir önerileri yok, Anca cek cak ifadleri. Zaten yapılmış olanı makyajlayıp yeniymiş gibi sunma.
.....VARSA YOKSA CEK CAK daha en az 100 Madde yazarım buraya ENGELLİLERLE ALAY ETMESİNLER BU ZİLET İTFİAKI ....
Sizden ricaetsem bana beş değil üç tane güzel ve yararlı hizmetini sayabilir misiniz?
Biliyorduk, bakalım siz de biliyor musunuz diye test etmek istedim diyorsunuzHocam ben suali arkadaşa bilerek sordum.
Ama sonra ben hiçbir hizmeti görmedim diyorsunuz?ben dörtyıl boyunca göremedim de.
Varsa yapılanlar, daha önce var olanlar diyorsunuz.Sayılan 300'ü bulan projeiere bakıldığında elle tutulabilecek mahiyette hiçbir icraat olmaması neticesinde Ekrem İmamoğlu tıkır tıkır işleyen bir sistemi almış takur tukur işler hale getirmiştir. Bir tane başlayıp da bitirdiği metro yok. Bitirdik dedikleri zaten bitmeye yüz tutmuş projeler.
Hak ettiniz diyorsunuz!İstanbul halkı bu cefaya lâyık mıdır? Evet lâyıktır. İstanbul halkının bundan şikayet etmeye hakkı var mıdır? Hayır yoktur.
PKK propagandası yapmaktan tutuklanan birisi için "SERBEST BIRAKACAĞIZ" diye bir vaat duydunuz mu?
Doğru, hatta öncesi de var. Mesela 2022 sayılı (engelli maaşı diye bildiğimiz) düzenleme 1976 tarihlidir. 571 ve 572 sayılı kanun hükmünde kararnameler 1996 ve 1997 tarihlidir. Hatta 1992'de enfes bir taslak vardı ve maalesef Meclis'ten geçemedi. Bu taslağın ilk nüvelerini 1980'lere dayanır. 3-4 kez meclise gelmiş, revize edilmiş, sonra rafa kaldırılmış ve kırpılmış hali olarak 2005 senesinde 5378 sayılı yasa ile karşımıza çıkmıştı.Engellilerle ilgili ilk eli yüzü düzgün düzenlemeler 1980 li yıllarda yapıldı.
Hemen cevap vereyim! Haburda gelenler, "PKK nın Herhangi bir silahlı eylemine katılmadıkları için" sadece örgüt üyeliğinden ceza alması gerkeen ve ŞARTLI SALIVERİLME YASASI çerçevesinde Beraat edilerek değili, Cezaları ertleenmek suretiyle salıverilmiştir. Ve nitekim daha sonra Terör örgütüne eylemsel destek verdikleri tespit edilmiş olup yine sizin, "Çadır mahkemeleri kurdu dediğiniz hükümet" in emriyle yapılan bir askeri operasyonda itlaf edilmişlerdir. YETERİNCE AÇIK OLDU MU?