Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Misol kullanan var mı?

Serkan0244

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
4
Psikiyatri Doktoru bana bugün misol 50 mg verdi nasıl kullanan var mı yan etkisi felan

Depresyon için vermişti Dr bana 6 yıldır kullanıyorum yan etkisi olmadı bana geçmiş olsun

@Serkan0244,
Ben de 5 aydır falan Misol 100mg kullanıyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum. Belirgin bir yan etkisi pek yok.

@Furkan_81,

Bizde Okb için kullanıyoruz gerçekten işe yarıyormu bu ilaç 50 mg nı kullanıyoruz ama yine bazı düşüncelerde takıntı oluyor sizde tamamen Geçtimi rahatszılığınız

@sevgi07,

Tamamen geçmedi tabi ama kötü de değilim, idare ediyorum. 50mg iyi gelmediyse doktor belki dozu artırabilir ya da yanında 25mg bir takviye ilacı yazabilir. Ben de öncesinde Misol kullanıyordum doktor böyle bir öneride bulunmuştu.

Bizde düşüncelere takıntı var malesef ilerlemişte hastalık en zor dönemde 50 mg başladı konuşmak lazım yine tam olarak düzelmedi çok teşekkür ederim

Üst Alt