Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mistik delizyonlar yaşayan var mı?

@[NirvaNa], hristiyanlar incili ön plana tutarak tevrat ve zebura da inanır. İslamiyetteki gibi kestirip atmazlar.

@[NirvaNa], kutsal kitap'ta (tevrat, zebur, incil) hz. Muhammed'den bahsedilmez. Kuran hristiyanların görüşüne tamamen karşı çıkmıştır.

kurani kerimde geçen çoğu bilgi incildeyle örtüşür hristiyanlar kurani kerim uydurma olduğunu söylüyorlar düşünüyorlar

En fazla abdest alır namaz kılarım o kadar derinine inmem ama tesadüfler olayı bende de olmuştu ilacı bıraktığım zamanlar.Şarkılar bana yazılıyor,film,dizilerdeki karakterler bana göre uyarlanmış gibi düşünüyordum.

@[NirvaNa], kurana inanmamalarının sebebi iki dinin görüşlerinin farklı olması. İsa Mesih ile her şeyin tamamlanması, kurtuluşun onda olması, kutsal kitabın değişmemiş olması, teslis inancının olması. Kuran farklı bir iddia atıyor.

@Pickle, Zebur tevratı, tevrat ise incilin devamı niteliğinde. Ama söylediğiniz gibi kuran apayrı bir durum.

@Pickle, Karizmatik akimi/Pentekostal kiliseleri arastirabilirsiniz bu konuda.

Ayrica cok fazla bilgi kirliligi var internette. Yalan yanlis her kafadan bir ses cikiyor. Saglam kaynaklardan, yetkili kisilerden bilgi edinin. :)

Üst Alt