Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mitral kapak ameliyatı, opera aort vsd oldum. %40 engelli raporu alabilir miyim?

mihayum sgklı çalışan iseniz giriş tarihiniz nedir?
Gün ay yıl şeklinde belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız.

mihayum %40 rapor ve buna istaneden 3 derece vergi indirimi alırsanız eğer erken emeklilik şartlarınız
19 hizmet yılı ve 4240 güne tabi olursunuz buda 29/01/2020 yılında emekli olursunuz.

umut2135

Hocam kusura bakmayın yoruyorum sizi

2002 de açık kalp ameliyatı oldum o dönemde göğüs komple kesiliyordu dolayısı ile hala göğsüm ağırıuor ağır biley kaltıdıpımda bunun alacağım tapora etkisi olur mu acaba müdait vakitte cevaplarsınız

mihayum fizik tedaviye belirtirsiniz
Açık kalp ameliyatı olduğunuzu iskemi için%8 veriliyor.

umut2135

Eywallah hocam ozaman bölümlere göre ne bar ne yok söyleyecem :)

Saygılar

Hocam merhabalar bugün kurula girdim kalp kapakçığım değişmiş açık kalp ameliyatım olmasına rapmen

Kapakçığa 10
Hipertansiyona 10 dedi ısrar ettim durumumu anlattım 40 veririm dedi

Fiziktedavi benlik bir durum yok açık kalp ameliyatı olmanın ben puan veremem dedi

Normal mi sizce bu durum

hocam 2. bir sorum olacak kusura bakmayın inan darlandırıyorlar bunlar adamı :(

dr dediğine göre %40 verebılıyormuş oda sağlık kurulu düşürmezse

Malulen emeklilik için SSK’lı ve Bağ-Kur’luların çalışma gücünün en az %60’ını kaybetmiş olmaları temel şarttır.

bu durumda emekli olamazmıyım

mihayum
Mrb %40 rapor ve buna istinaden kazanılmış
3 derece vergi indirimi alırsanız erken emeklilikten yararlanırsınız sizin bahsettiğiniz %60 oran tek bir rahatsızlıktan olması bu malulen emeklilik için geçerlidir.

Eyw hocam rahatlattınız içimi farklı bir sonuc çıkarsa sizi tekrar rahatsız ederim

Teşekkürler

EF'em 65 çıktı, Mitral kapak ameliyatı, oldum %40 engelli raporu alabilir miyim?

Şansımı deneyeyim mi yano %40 için. Çünkü %40 altı olursa fayda yerine zarar veriyormuş.

sedatnoyan hiç bir zararı olmaz %40 altı çıkarsa
Farklı bir rahatsızlığınız varsa onuda eklete bilirsiniz.

İşte sadece gözde miyopluk var 1.25 başka da birşey yok 😄😄

sedatnoyan...hocam olmasın zaten ya,insan sağlığı erken emeklilikden daha önemli keşke hiç hastalanmasak da normal emekli olsak...ama işte hayatın gerçekleri maalesef

Aynen öyle zaten şikayetçi değilim olmasın da. Ama hani kalp ile ilgili çok cektim. Çekmeye de devam ediyorum sürekli ilaç felan kullaniyorum. Dedim bare bir işe yarar beli de ona da yaramıyormuş. Saglik olsun ne diyelim.

Üst Alt