Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mihayum %40 rapor ve buna istaneden 3 derece vergi indirimi alırsanız eğer erken emeklilik şartlarınız 19 hizmet yılı ve 4240 güne tabi olursunuz buda 29/01/2020 yılında emekli olursunuz.
2002 de açık kalp ameliyatı oldum o dönemde göğüs komple kesiliyordu dolayısı ile hala göğsüm ağırıuor ağır biley kaltıdıpımda bunun alacağım tapora etkisi olur mu acaba müdait vakitte cevaplarsınız
mihayum
Mrb %40 rapor ve buna istinaden kazanılmış
3 derece vergi indirimi alırsanız erken emeklilikten yararlanırsınız sizin bahsettiğiniz %60 oran tek bir rahatsızlıktan olması bu malulen emeklilik için geçerlidir.
sedatnoyan...hocam olmasın zaten ya,insan sağlığı erken emeklilikden daha önemli keşke hiç hastalanmasak da normal emekli olsak...ama işte hayatın gerçekleri maalesef
Aynen öyle zaten şikayetçi değilim olmasın da. Ama hani kalp ile ilgili çok cektim. Çekmeye de devam ediyorum sürekli ilaç felan kullaniyorum. Dedim bare bir işe yarar beli de ona da yaramıyormuş. Saglik olsun ne diyelim.