Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mitral kapak için rapor alırken nefes darlığı konusu da ayrıca değerlendirilir mi?

selam arkadaşlar çarşamba günü heyete girmem gerekiyordu sağlık kurulunun önunde beklettiler ismim okundu vergi dairesinden aldığım dilekçeyi verdiler 2 adet fotokobi çekip getirmemi istediler fotokobilri götürdüm tamam dediler gide bilirsin 1,2 ay içinde postayla size haber gelir dediler peki heyete girmiyecekmiyim dedim hayır dedi görevli kişi. birşey anlamadım normalde bütün doktorların olduğu sağlık kurul odasına almaları gerekmiyormuydu.

arkadaşım sen giridğin doktordan kaç oran aldın seni muayene etmedimi muayene sonunda senin elinde kurula verdiğin rapora bakmadınmı oraya doktorun bir oran yazmış olması lazım aynı zamanda kurulada seni almaları gerekirdi belki kurulda o bölümün dr si yoktur oan için direk rapordaki oranı vereceklerdir bu durumda senin sunduğun rapordaki oranı görmen lazımdı bakmadınmı

kardiyolok beni muane etti oran olarak yazılı değildi orta derce mitral darlık ve yetersizlık ef 60 yazmıştı oda % 30 den geliyor her halde o şekilde değerlendirilir
sanırım bende kurul odasına girseydim birşey değişmezdi yazılanlara göre değerlendirilerdi.

evet orhan eger dr oran yazmamışsa eğer o dr kurula girmiyor demektir kuruldaki dr da ona bakıp oran yazar neyse bu senin için tecrübe oldu bidaha sefere usta bir şekilde uğraşırsın bu arada tansiyon için rapor al kendine bir kontrol ol sonra rapor alırken işine yarar bu arada başka rahatsızlığında varsa söyle bellimi olur bakarsın 3 5 puan verir yeterli oran olur bu senin için güzel bir deneyim oldu :)

evet gerçekten iyi bir deneyim oldu başka rapor alabilsem tekrar başvururum tansiyon ve nefes darlığından oran alsam yeter sanırım 10 yaşındayken romatizma geçirmiştim 16 yaşımda tekrar geçirdim her iki ayağımda aşırı şişmişti kalb rahatsızlığım ordan geliyor birde romatizmaya baktırsammı bir ara baktırmıştım bişey yok dedi dr ama tekrar baktıracam romatizmaya

bak şimdiden bayağı bir gelişme olmuş raporu böyle alacaksın işte öyle körlemeye gidersen alırsın 30 u oturursun :) sana şimdiden kolay gelsin ve geçmiş olsun

aynen öyle oldu :)herşey için tşk görüşmek üzere

görüşürüz tekrar oranı genede yaz bakalım neymiş

okadar tecrübe edindik raporun oranıda % 30 :) ama yinede yazarım tabiki. ya birde tekra ne zaman başvurabilirim bilgim yok demiştin ama öğrenirsen yazarsın inşallah

alacağın raporla il sağlık müdürlüğüne gidip başka rahatsızlıklarım çıktı yada bu rapora itiraz etmek istiyorum dersen hemen seni gönderirler ama senin zamana ihtiyacın var önce kendine hastalık bulman gerekir onlarıda raporlaman gerekir gerekirse psikolojim bozuldu diyip psikiatriyede git birz sürer ama oran alabilirsin belki bence sen bu şekilde yap

mitral kapak yetersizlikten % 30 rapor geldi emeklilik hayellerim suya düştü:)

geçmiş olsun..
aynı hastalık bende de var bana %100 rapor verdiler , benimde 3 kapak değişti, astım ve kalp yetmezliği var, sadece Kardiyoloji'den rapor aldım, Kardiyoloji doktoru Göğüs Hastalıklarına gitmene gerek yok bu hastalığın karşılı %100 dedi, ve dediği gibi %100 rapor aldım, 9 aydır emekliyim ve araba aldım..

sizede geçmiş olsun allah yardımcın olsun bende orta derece mitral yetmezlik çıktı onun karşılığıda %30 oda yeterli değil vergi indirimi için

muratgul;
muhtemelen ef değeriniz 30 un altındadır

orhan74;
evet orhan düşündüğümüz gibi gelmiş

aynen zaten ortadaydı oran ama henüz rapor elime gelmedi 2 ay önce işyerinize gönderildi diye yazıyordu

eline geçsede olur geçmesede olur çünkü işine yaramaz zaten napacaksın boşver....

:) hiç yaramıyor evet geçenlerde kontrol için doktoruma gittim ekono bir bakayım dedi eğer oranın yükselmisse ameliyata ala bilirim dedi baya korktum valla neyse dedi halen orta derece ileri derece olsaydı amaliyata alacaktı ucuz yırttık şimdilik:)

Emeklilik

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle vergi indirim belgesi elime geçti %43 le onaylanmış

Üst Alt