Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Miyopati için rapor oranı nedir?

Geç gördüm özür dilerim. Çalışmak için mi istiyosunuz raporu ?

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burccu...burcu hanım vergi indirimi için de müracat ettinizmi o raporla?...ssk gün prim vs..emeklilik için...gerçi yaşınız çok genç de?

Ben sadece iş için aldım başka herhangi bir şeye başvurmadım.

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyi günler ,ben halil 25 yaşındayım ben lise bitene kadar birseyim yoktu yani 2012 yılına kadar sonradan sonraya ayaklarım belim ağrımaya başladı .doktorlar bel fıtık dedi adana balcalı araştırmaya hastanesine gittim .biyopsi verdim ve miyopati kas hastalığı çıktı.şuan kollarda ve ayaklarda ağrı ve halsizlik var yarın kurula gireceğim sizde, % kaç alabilirim

Emg de miyopati tanısı konuldu, biyopsiden sonra rapor alabilirsin dediler, vücudum aşırı güçsüz ama işlev kaybı yok, en ufak ağırlıklarda bile titriyorum zangır zangır %40 verilir mi sizce

ChuzTR

Kesin tanı konulduktan sonra daha rahat olur işler. Yürüme, oturma, kalkma veya buna benzer motor fonksiyonlarında herhangi bir bozulma söz konusu mu?

hozgul yoruluyorum sadece hemen, çok merdiven çıkamıyorum, ütü yapsam yoruluyorum, akşam işten eve geliyorum sabaha kadar dinlenmek bile yetmiyor, koşu bandında dengeli duramıyorum

hozgul emg de miyopati çıktı, kan testi istendi hepatit ve romatolojiden hepatit normal, romatolojide ace aralığı 8-52 bende 62 çıktı, tekrar doktora göstericem biyopsi aşamasına geçilecek nedenini öğrenmek için, bana böyle söylendi, askerlik yapamazsın dedi 4 nöroloji doktoruda

ChuzTR

myo kas, pati ise patoloji yani hastalığından ileri gelen bir genel tanımlamadır. Sanırım biyopsi sonucu ortaya teşhis çıkabilir.

mrb 35 yasındayım yaklasık 10 sene mıyopatı teshısı kondu kollarda bacaklarda gucsuzluk merdıven cıkarcan comelıp kapkalrken zorlanma anı bi harekette butun vucudum kasılıp kıtlenıyor ama normal yurumede falan herhengı bı sorun yok mıyopatı hastalarına engelli raporu verıldıgını yenı duydum bende alabilirmıyım sizce tşk

evet kısıtlı ilac kullanıyorum ilacı kullanmadıgım zman ayakta 5 dakka durdauktan sonra bile yurumeye balayınca zorlanıyorum ilk basta

tesekkurler pzts basvuracam bakalım hayırlısı

Ullirich congenital muscular distrofi bethlem myopati genetik inceleme ile tespit edildi heyete girdim asistanlar miyopati + proksimal kas güçsüzlüğü yazmış hocaya sordum oranı heyette belirteceğim dedi sinüzal aritmi hipertansiyon ve sedef ten %23 vardı şimdi miyopati ile %40 olurmu arkadaşlar 18 Haziran na gün verdiler hayırlısı bakalım bekliyoruz. Fizik tedavi de baya inceledi ama oran verirmi bilmiyorum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün heyete girdim fizik tedavi doktoru herhalde başkandı bu miyopati bizim çok zamanımızı alır deyip oturumu açık bıraktı daha sonra değerlendireceğim dedi nöroloji doktorunu çağırdı biyopsi yapılması gerekmiyormu dedi hayır genetik tanı konulmuş miyopati olarak değerlendirin dedi bakalım hayırlısı genetik testlerin ve emg nin fotokopisini istedi bakalım iki hafta sonra gel al dediler daha sonra vergi dairesine verip Ankara ya mı gönderilecek acaba kişisel müracaat bilen varmı teşekkürler. E rapor mu oluyor artık E-devlet den takip edebiliyor muyuz acaba.

Selamün aleyküm arkadaşlar raporu aldım %38 Miyopati tanımlanmış %17 oranı fizik tedavi vermiş kardiyoloji %10 iç hastalıkları Ht%10 göz %3 cildiye sedef den %5. 1yıl süreli miyopati ilerleyici olduğu için en geç 3 yılda bir özürlülük açısından değerlendirilmesi uygundur yazmışlar Nöroloji 0 vermiş neden acaba itiraz etsem sonuç değişirmi

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana da % 20 vermişlerdi ama itiraz ettim istanbul haydar paşadan (hakem hastane) % 52 aldım itiraz et üstelik farklı rahatsızlıklarında var sanırım

rabiia.cinarr

tedavi gördünüz ama şuan ki hastalık durumunuz nasıl? hala sizi etkiliyosa tabiki rapor alabilirsiniz.yürüme durumunuz nasıl?

zelihaabaydın
Şuan yürüme durumum falan iyi sadece spor yapamıyorum çok fazla yormuyorum kendimi. her işimi normal Bi insan gibi yapabiliyorum rapor için heyete mi giriliyor hangi bölümlerden alınıyor peki @zelihaabaydın

rabiia.cinarr

rapor oranını hangi kaslarınızı tuttuysa o tutuluma göre veriyolar.siz maşallah iyi olmuşsunuz.benim raporum yüzde 52 ve bazı kısıtlı durumlarım var.rapor için ben üniversite hastanesinde tedavi görüyorum ordan aldım raporumu.biraz beklersin ama en iyisi fakülte raporları.ben nörolojiden aldım raporu ama romatolojidende alabilirsiniz.

3 gün önce rapor aldım miyotonik ellerde orta derece %40 nöropatik ağrı %10
4 puan düşürdüler %46 nöroloji verdi psikiyatri anksiyete bozukluk %20 verdiler toplam rapor oranım %57 geldi 21 yıllık ssk'lıyım engelli indirimi için raporumu
ankaraya yolladım cevap gelince emeklilik için başvurucam...

Üst Alt