Ben bu tedaviye oğlum nedeniyle giriş yaptım.oglum dmd kas hastasıydı dünyada çaresi malesef yoktu.bu tedaviyle iylesen hastaya ulaştım,konuştum MS hastasiydi.Bu hastalıktan dolayı bir gözünü ve bir kulaginida kaybetmisti.yurutecle yuruyordu.evime davet ettim yürüyerek merdivenleri çıktı.bak dedi eskiden merdiven cikamazdim dedi.yillarca ilaç kullanmış,ama çare olmamış.bu yöntemide bari kullanayım demiş kendindeki iylesmeleri görünce tedaviye devam etmiş.tahlil sonuçlarında tertemiz çıkmış sonuçları hala saklar.bizde iylesmeleri görünce devam ettik.metafizik tedaviyi hiç bırakmadım çünkü dünyada böyle bir tedavi görmedik,yaşayınca anlıyorsunuz.MS hastaları kendilerindeki iylesmeleri daha hızlı görüyor.kas hastalıklarında iylesme metafizik ve bioenerjiyle olabiliyor.cunku ağır hastalıklardır.ilaclar ağır hasarlı vücuda ne yapsın.ben bunu oğlumda yaşadım.ben sizlerle paylaştım.belki birine elim uzanır diye çünkü bende caresizdim.
bilgilendirin iylesen hastalarla görüşün.olmadi memleketine gelin raporları,tahlilleri görün ne diyeyim artık.
Bu tedavide önce bilinç altı temizlenir.cocuklugunuza kadar yaşadığınız tramvaylar temizlenir,sonrasında asıl tedaviye gecilir.plaklar temizlenir,ölü hücreler temizlenip yerine kök hücre yerlestirilir.nasil yapılıyor demeyin.vücudunuzdaki titremelerin halsizliklerin nasıl gittiğini vücudunuzun nasıl güçlendiğini,ev temizliginizi,banyonuzu,alışverişinizi nasıl yapmaya başladığını yaşayarak görüyorsunuz.bu nasıl olur demeyin Rabbimiz gerçekten herşeye kadirdir.bizim gibi caresizleride dusunendir