Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS hastalığında bioenerji ve metafizik tedavisi!?

wer

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bioenerji ve metafizik tedavisinden tam iylesen iki arkadaşım oldu.biri yıllarca ilaç kullanmış,bir gözünü ve bir kulağını kaybetmis,yurutecle yürümeye başlamıştı.sonrasinda bioenerji ve metafizik tedavisiyle tamamiyle sağlığına kavuştu.Bu konuda oglumuda kas hastalığı nedeniyle aynı yolda tedavi ediyorum .bu iylesmeleri görünce dizide bilgilendirmek istedim

@wer,
Moralinizi bozmak istemem tecrübe li kas hastası olarak Kas hastalığının tedavisi yoktur tedavisi moralini düzgün tutacak fizik tedavi yapacak bunlarda ancak hastalığının ilerlemesini azaltacak.Bunun haricindekiler para tuzakları dır

İşte bizim insanımız budur.devamli para tuzağı derler.hic telefon edip sordunuz mu bana ?hiç iylesen arkadaşımla konustunuz mu?tahlil sonuçları ellerinde belge gibi siz daha ne konusuyorsunuz

İlaçlar para tuzağı değil mi.Aranizda iylesen var mı ilaç kullanipta var mı?
Ozaman iylesenlere kulak verin bi zahmet

Kendime guvenmesem,görmesem,yasamasam buraya yazar miyim.

@wer,
Yıllardır kas hastasıyım yıllarca profesörlere Hocalara gittik bir sonuç olmadı Bazı dediğin rahatsız lıklarda olabilir ona asla iddia etmiyorum ama kas hastalığı deyince durmak lazım zira kas hastalığının 100 e yakın tanısı koyulamayan çeşitleri var bazılarının kas hastası olduğunada inanamassınız Derdi veren dermanınıda verir diyelim

Ben bu tedaviye oğlum nedeniyle giriş yaptım.oglum dmd kas hastasıydı dünyada çaresi malesef yoktu.bu tedaviyle iylesen hastaya ulaştım,konuştum MS hastasiydi.Bu hastalıktan dolayı bir gözünü ve bir kulaginida kaybetmisti.yurutecle yuruyordu.evime davet ettim yürüyerek merdivenleri çıktı.bak dedi eskiden merdiven cikamazdim dedi.yillarca ilaç kullanmış,ama çare olmamış.bu yöntemide bari kullanayım demiş kendindeki iylesmeleri görünce tedaviye devam etmiş.tahlil sonuçlarında tertemiz çıkmış sonuçları hala saklar.bizde iylesmeleri görünce devam ettik.metafizik tedaviyi hiç bırakmadım çünkü dünyada böyle bir tedavi görmedik,yaşayınca anlıyorsunuz.MS hastaları kendilerindeki iylesmeleri daha hızlı görüyor.kas hastalıklarında iylesme metafizik ve bioenerjiyle olabiliyor.cunku ağır hastalıklardır.ilaclar ağır hasarlı vücuda ne yapsın.ben bunu oğlumda yaşadım.ben sizlerle paylaştım.belki birine elim uzanır diye çünkü bende caresizdim.

bilgilendirin iylesen hastalarla görüşün.olmadi memleketine gelin raporları,tahlilleri görün ne diyeyim artık.

Bu tedavide önce bilinç altı temizlenir.cocuklugunuza kadar yaşadığınız tramvaylar temizlenir,sonrasında asıl tedaviye gecilir.plaklar temizlenir,ölü hücreler temizlenip yerine kök hücre yerlestirilir.nasil yapılıyor demeyin.vücudunuzdaki titremelerin halsizliklerin nasıl gittiğini vücudunuzun nasıl güçlendiğini,ev temizliginizi,banyonuzu,alışverişinizi nasıl yapmaya başladığını yaşayarak görüyorsunuz.bu nasıl olur demeyin Rabbimiz gerçekten herşeye kadirdir.bizim gibi caresizleride dusunendir

Kısaca nörodejeneratif hastalıklar diye tanımlanan; mesela MS, mesela kas hastalıkları gibi hastalıkların bioenerji, metafizik vs. gibi yöntemlerle tedavi edildiğini söyleyenler doktor ve hatta profesör de olsa şarlatandır. Bu forumda milyon kere bunlar konuşuldu, yazıldı. Param da hevesim de var diyen önden buyursun.

Bu tür iyileşme hikayelerini izlemek isteyenler Marvel filmlerine bakabilirler. Oldukça görsel ve fantastik filmler ama ancak filmlerde görürsünüz!

@wer,
Rabbimiz bizi düşünse bu oktan otoimmun hastalıkları yaratmazdi!!! Rabbimiz dedin. Yarışmayı kaybettin...

@hozgul,
Ne desek boş bizde ilk hastalığımız zamanında çare ve umut arıyorduk zamanla kabullendik oğlu için çare arayan baba yapacak bir şey yok

@bilgeadam,

Sanırım net anlatamadım

Para veriyorsun, “tamam, şimdi iyi olacağım” diyorsun. Beyin de diyor ki: “Oo, bak parayı verdin, iyileşeceksin.” O an bir rahatlama geliyor, moral bir tık yükseliyor. Ama sonra beklediğin etki gelmeyince… bam! Moral çökmeye başlıyor. “Para verdim, işe yaramadı” diye kendini daha kötü hissetmeye başlıyorsun.

Yani para geçici bir iyi his sağlıyor ama gerçek çözüm yoksa, psikoloji anında patlayabiliyor. Kontrol sende varmış gibi hissediyorsun, sonra yokmuş gibi… işte tam o an moral dip yapıyor.

Para tuzagindan başka birşey değil herkesin MS i kendine özellikle PPMS ise kesin tedavisi yoktur bende PPMS hastasıyım banada böyle diyen çok oldu farklı ilaçlar bitkisel otlar felan ama hiç bir şekilde faydası olmadı

Üst Alt