Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MS kaynaklı sol bacakta kısıtlılık var. Ehliyet değişimi ve ÖTV'siz araç alımı

nt6055

İstanbulda yaşamıyorum.Ama aracı ist. aldım.Walla bütçeme göre araç aldım renault tercih ettim.Tabi bayi yürütüyor işleri.

2011MS1987

Araciniz hayirli olsun.

Benim babam da MS hastasi. Bir bayi ozelge istedi, biz de vergi dairesine basvurduk. Ancak, sonrasinda ayni ilde ama baska bir bayiden ozelgeyi beklemeden aracimizi OTV indirimli olarak aldik.

Ozelgeye sonradan red geldi. Iki gun arayla ayni vergi dairesi farkli kararlar vermis oldu yani. Ne yapacagimizi bilmiyoruz.

Forumda daha sonra vergi borcu cikarilabildigi gibi yazilar okudum. Sizden sonradan OTV talep eden oldu mu?

Hastaneden almış olduğunuz engelli sağlık kurulu raporu ile
Il sağlık müdürlüğü komisyonun kararı bir biri ile uyuşmuyor
Çeliski olmasada maalesef vergi dairelerinde çalışanlar sorun olsun olmasın sorun çıkarmaya çalışıyorlar
Allah kolaylıklar versin zooor.

Halen haliyle özel tertibatli araç kullanıyor neyin nesi
yazım hatalarına kötü bir örnek daha !!!
Engelli vatandaş ne yapsinki bana kalirsa bilgisayar kullanabiliyorsa otursun bilgisayarın başına kendisine ne istediğini yaz densin daha iyi olmaz mi��

Hayırlı olsun vede geçmiş olsun peki mtv yi ne yaptınız acaba bilgi verebilirmisiniz.

Epeydir yoktum.Mesajlara cevap yazamadım.Her türlü yokuş yapılıyor malesef.Verilen haklar kanunen var.Ama yoruma göre değişiyor herşey.
Bu yüzden insafl, çözüm odaklı, yapıcı ve destek veren insanlarla karşılaştırsın Allah insanları.

MS olup ötv'siz araç alan kimse yok mu sahiden?

Artık bu saatten sonra yuh artık demekten başka söyleyecek bir kelime bulamıyorum.Alan olsada geri istiyorlar.... Nasıl bir zihiyet nasıl bir uygulama.Vatandaşın yararına engellinin yararına değil aksine biz bu hakkı süs olsun diye verdik alabilirsen gelde al demek bu.Herşey yalan dolan ne adaleti be.Paran kadar Adaletin var dünyada.Güç=Para=Adalet.Boşuna dememiş büyüklerimiz zamanında paran kadar adamsın.Heyt be.Kimse kimseyi kandırmasın.Laf cambazlığı yapmasın.Kim bu dünyada güçsüzün, mazlumun zerre hakkına giriyorsa gerek maddi gerekse oturduğu mevkiden dolayı verdiği keyfi kararlar ne olursa olsun misliyle bu dünyada fitil fitil karşılığını görmesini dilerim yaradandan.Ben hakkımı helal etmiyorum ne bu dünyada ne ahirette.Çektiğim sıkıntıları mağduriyetleri bi ben bilirim.Ama pes etmeyeceğim ulan general olsanız kaç yazar.

Artık bu saatten sonra yuh artık demekten başka söyleyecek bir kelime bulamıyorum.

Ne kızdırmışlar beni.Nasıl bir psikolojiye sokmuşlar.Av. İsmail Beyden Allah razı olsun.İşin erbabı.Geri bildirim vermek için yazıyorum.O süreçten bu yana yaklaşık en az 5 dava olmak üzere belkide 6 Hepsini kazandık.Pes etmeyeceğim demiştim arkadaşlar.Ama bu bir zulüm mü evet bir zulüm malesef.Ya o kitaba senin böyle bir hakkın var yazmayacaksın.Eğer arkasında duramıyorsan.Ya da insanlara böyle işkence çektirmeyeceksin.Neyse herşeyin hayırlısı.Her ne kadar geç gelen adalet adalet olmasada.Hayat malesef bizler için böyle dostlar.Ayağınıza taş değmesin arkadaşlar.Yaradan iyi insanlarla karşılaşmayı nasip etsin.

Üst Alt