Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi modellerden bahsettiğinizi link olarak paylaşsanız daha net yorumlar yapılabilirdi. Zaman zaman ya tutarsa mantığında olmadık rakamlarla satış yapan firmalar var. Böyle bir duruma da gelmiş olabilirsiniz. Firmaların farklı fiyat politikasından da olabilir. Gözünüzden kaçan bir detay da olabilir. Ortaya kıyaslanacak bir şey koymamışsınız
Örneğin aşağıda kimine göre aynı özelliklerde denilebilecek iki bilgisayarda da asus pahalı
@Ahmet T, Araba fiyatı ne kadar oldu demek gibi sizin sorunuz. Oyunlarla uzun zamandır ilgilenmiyorum o yüzden hangi ekran kartı hangi performansı verir bilemem ama oyun var oyun var malum. Ayrıca oyunu açması ayrı şey, akıcı oynatması ayrı şey. Ama şunu söyleyebilirim ki kişilerin dışarıda da bilgisayar ihtiyacı olmuyorsa laptop yerine masa üstü bilgisayar tercih edilmeli
Bu işe değil de size bağlı sanki. Mesela geçmişte anakart değişmesi gerekiyormuş diye bilgisayar gelirdi ama baktığınız zaman sapa sağlam olurdu. En fazla pili bitmiş olurdu. Ben bir şey yapmadım ki para alayım mantığından para kazanamazken; diğer yani sağlam bilgisayara değişmesi gerekiyormuş diyeni düşünün işte