Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MTV iptali için rapor referans numarasını nerede bulabilirim?

Polmiks

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
224
Arkadaşlar Merhaba, Sıfır araç aldım, MTV iptal edeceğim ama Rapor Referans numarası soruyor. Benim Engelli raporum 2012 tarihine ait E Devletten baktıgım da 3 karakterli bir numara var onu da kabul etmiyor. Bunun çözümünü bilen var mı ?

Çözümü yok, yani yıllardır peşinde koşup çözemediğimiz sorun.

Zorla yenisini almaya yönlendiriyorlar, tabi yenisini alırken aynı oranı da vermiyorlar genelde orası ayrı.

@AYLAK ADAM,
Kasko da pert durumunda vergisiz olarak ödenir yazıyor. Ben aracı 3 millyon tl vergileri ile ödedim benim durum ne olur biliyor musunuz ?

Arkadaşlar rapor 2012 tarihli olduğu için gib.gov.tr den MTV iptal ettiremedim. Vergi dairesine gitsem 2012 tarihli süresiz rapor ile MTV iptal ettirebilir miyim bilgisi olan var mı ?

@Polmiks, Raporun sistemde görünmediği için online olarak bu işlemi yapamıyorsun. Tek yol kalmış oda raporun ile vergi dairesine gitmek zaten. Elinde sonuçta başka rapor alana kadar geçerli bir raporun var MTV iptali yapılması gerekir.

@BnymnYldz,
Vergi dairesine gitsek iptal oluyor mu net bilgi mi acaba ? Yeni rapor alamam çünkü o süreç ile uğraşacak vaktim yok çalışan adamım iş yerinden izin vs alamam.

@Polmiks, Önce telefon ile ulaşmayı deneyebilirsin. İlgili birime telefon ile ulaşamazsan rapor ve ruhsatla beraber gidip sormaktan başka seçenek yok.

Üst Alt