Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Murat Yayınları EKPSS deneme sınavının cevap anahtarları yanlış!

Konular
7
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar murat yayınları ekpss deneme sınavı aldım 5 li set. heyecanla çözmeye başladım, Türkçeden 15 de 15 yapan ben, cevap anahtarından kontrol edince sadece 4 doğru yapabilmişim. iyice Bi kontrol ettim cevap anahtarı yanlış.

Murat yayinlari yanlis, akilli adam basim yili eski cagdas sormus askeri yargitay sormus genel kultur 2013 sorulari...zaten elimizde dogru durust kaynak yok o kadar para veriyoruz. Hic mi editorleri yok bu kitaplari yayinlayanlarin? Aksam aksam sinir oldum. Kimse de bisey yazmamis

işimiz çok zor çok. ne kadar çalışırsak çalışalım, bu yanlışları da yenmemiz gerek.

Yediiklim,süvari ve filozif yayinlarinin denemeleri çok uygun.oneririm.

kbenly yediiklim ve filozof var bende. Yalniz filozof yesil kapakli lise ve onlisans yaziyo uzerinde onun lisansini bulamadim. Suvariyi almali miyim sizce lisans icin?

Evet, Murat Yayınları Deneme setinin yanlış olduğunu ben de farkettim. Denemeleri olduğu gibi çöpe attım.

Yargı yayınları deneme setini mutlaka çözün. Gerçekten harika derlemişler. Helal olsun.

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt