2009 yılında diyaliz raporum vadı. 2011 de nakil oldum ve diyaliz raporu hayat boyunca onu kullanıyordum 2020 yılında mercedes a180 arac için bayiye başvuru yaptım başvuru kabul edildi rabili eski raporumla diyaliz olan araç verildi vergi dairesi onayladı daha sonra 5 yıl geçti bana sen nakil olmuşsun %70 raporun var 2011 de 2020 de araç almışsın diye ötv kdv mtv faiz ile 300 bin tl borç çıkardılar.Tabiki benim hatam ödemekten başka çarem yok sanırım.Birde ben vergi indirimi diyaliz raporumla alıyorum umarım ordan da ceza gelmez konuyla alakalı aydınlatıcak biri olursa sevinirim.
Bu gün yeni rapor için sağlık kuruluna randevu aldım böbrek nakli %70 2011 de raporum var barkodsuz ben yeni rapor alıcam ve vergi indirimi için bu yeni raporum diycem ilerde ceza gelebilir ne bilim arkadaşlar ötvden yedim ceza
Bu gün yeni rapor için sağlık kuruluna randevu aldım böbrek nakli %70 2011 de raporum var barkodsuz ben yeni rapor alıcam ve vergi indirimi için bu yeni raporum diycem ilerde ceza gelebilir ne bilim arkadaşlar ötvden yedim ceza