Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nargile bağımlılığı hakkında ne yapabilirim?

Gebermek falan hoş söylemler değil. Hayatta türlü eziyet çeken biri olarak belki artık gelişi güzel yaşıyorum. Lise ve Üniversite yıllarımda bir sürü arkadaşım ve sevgilim vardı şimdi tek başımayım. Yıllarca işsiz gezdim son bi kaç aydır düzenli bir hayatım var. Tek başıma yapacak başka bir aktivite gelmiyor aklıma. İş çıkışı gidip oturuyorum işte sonra çekip eve geliyorum. Annem ile yaşıyorum. Anne ve babam ayrılma noktasında. Öz kardeşim ile aram iyi değil. Abisini zerre kadar sevmiyor. Falanlar filanlar.

LG-M400 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hayat çok acayip yani yaşadıkça anlıyosun. bi bakıyosun aklının sınır ötesinden geçmeyen şeyler birgün başına gelmiş.
Aktivite iyi bence başka şeylere bulaşmaman güzel bişey.

Mecazi anlamda dedim zaten. O kadarda tek başına değilmişsin. Annen baban kardeşin var. Vaktini nargile kafede geçireceğine iş çıkışı alış veriş yapıp eve gidince güzel sofra hazırla. Ne bilim ailenle vakit geçir. Kendine hobi edin.

özgürkız sağlıkçı olduğum için aylık gelirim iyi, eve giderken zaten eli boş gitmiyorum. Bir akşam kuruyemiş. Bir akşam meyve. Bir akşam pasta yada tatlı. Televizyon karşısına geçince aldıklarımdan yiyoruz anacağım ile. Hatta anacım diyor oğlum her akşam abur cubur getirme diyor. Çok para harcıyorum öyle böyle değil. 2 üniversite bitirdim. İşsiz gezdim baya. Sonra iş bulunca parayıda bulunca para dayanmaz oldu. 9 ay öncesine kadar yarım ekmek et döner yemeye param olmadığı için depresyona bağlamıştım.

Ne bu simdi diye sormazlar mı adama

Elo34 kim kime ne soruyor [emoji15][emoji15]

yüzmeye gidebilirsin
sahile gidebilirsin
para biriktirebilirsin gelecek için
yarının getireceği hiç belli olmaz
bende severim ama çok zararlı ortak kullanıyorsun

Nargileyi bırakacağınıza inanın, zaten gerisi gelir...

Elo34

Benimki hem süs olsun hemde evde balkonumda keyfe keder yakarım diye aldım, daaaa alalı yıllar oldu fakat üç kere yakmamışımdır....
Dediğin gibi evde hem zahmetli hemde elinin altında olunca ya yakıyımda içiyim demiyor insan... :eek:

Bitmeyenumut

Adama sormazlar mı sen ne biçim sağlıkçısın diye? Kendi canını düşünmeyen hastalarınıda düşünmez : )

ÖzgürKız doktor yada hemşire değilim. Radyoloji teknikeriyim. Hayat kurtarmıyorum hergün herkese radyasyon veriyorum. Bir tomografi 500 kere röntgen çektirmeye eş değer.

Bitmeyenumut hep merak etmişimdir siz radyoloji teknikerleri radyasyondan nasıl arınıyorsunuz ?

Radyasyon ölçümü yapan dozimetre taşımamız gerekiyor ama her hastane yönetimi bu aleti vermiyor. Ayrıca radyasyon geçirmeyen yelek giymemiz gerekiyor o da sıkıntı veriyor insana özellikle bana. Sıcaklardan dolayı ve rahat edemediğim için giymiyırum. Şu ana kadar giyenede denk gelmedim. Kimse giymiyor Elo34 [emoji16][emoji16]

Bitmeyenumut diyelim ki fazla geldi vücuttaki radyasyonu atmak için ne yapıyorsunuz peki

Elo34 tek doğal çözüm toprak ile temas. Ve çinko içeren besinler tüketmek.

Karides, istiridye, balık, et, karaciğer, buğday tohumu, kabak çekirdeği, ayçiçeği çekirdeği, tüm tahıllar, ceviz, badem, yumurta, peynir ve süt çinko içeren yiyecekler arasındadır.

Günde 12 saat akıllı telefon kullanımı bile günde bir röntgen çektirmeye eş değer.

Mahallede bile Avea çekim direği radyasyon yayıyor diye
Mahalleli dava açmaya hazırlanıyor

Ne güzel mahalle birlik içinde. Bizim apartman birbirine selam vermez.

Üst Alt