Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nasıl Geçiniyorsunuz?!

Kuala Lumpur..o din adamlarına boşuna 40-50 bin maaş vermiyor bu devlet ''fakire şükretmeyi öğret ki zengin in keyfi kaçmasın''mantığı ile!!...hali vakti arpalığı mükemmel olan da millete ''şükredin allah 1 kapıyı kapatır ötekini açar vs vs vs'' ile milleti kekliyor işte,işin ilginç olanı da inanan çok ama çookkk lar var maalesef!!

Geçimini sağlamaya aklı,yeteneği yeterli olmayan insan ne yapsın.Allah a sığınıyor ve şükrediyor.Şükretmese bile kaderini değiştirecek gücü yok,ne yapsın.
Bana göre şükretmek bir erdem aslında.Elindekine kanaat etmeyen çoğunu hiç bulamaz.

Ailemin iş yerinde çalışıyorum işler de durgun iş yerimiz kira burası olmasa napardim bilemiyorum ailem sadece kiramı ve sigara para mı karşılıyor oda çalışmaya çalıştığım için bu böyle ne zamana kadar sürer bilmiyorum yarın oburgun babam olmucak ozaman yiyecek ekmek bulabilirmiyim oda düşündürücü hayat gerçekten adil değil benden zor durumda olanların olduğunu biliyorum şukretmekte çagre değil bı işin ucundan tutmak lazım yarın oburgun calisamicak durumda olmadığında ailemde olmadığında işin gercekten zor normal insanlar iş bulamıyorken ruhsal engeli olanlara zaten iyi bakmıyorlar iş bulmak imkansız gibi birşey Allah hepimizin yardımcısı olsun

Üst Alt