Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Tyler D. Geçmiş olsun ben işitsel halü de duydum baya ama geçti yada büyük oranda azaldı diyelim görsel olarakta azaldı sadece geceleri uyurken mavi ışıklar görüyorum.
Karartı şeklinde gördüm.Evde yalnızken serbest dolaşıyorlardı.Odada yanlızken kapıdan izliyordu karartı.Dolapların arasından el çıkıyordu.Saydam şeklinde de oluyordu.Onların vücudu daha insan dışı olabiliyor.Karartı veya saydam halisinasyon pencere televizyon gibi bir yere temas edince genleşme sesi çıkıyordu.Uyku uyanıklıkta tamamen gözle görünür durumlar yaşıyordum.Sürekli karartı görüyordum.Bir keresinde bak napacağım sesi geldi arabayı vurduk.
O gördüklerinin onlar olduğunu nasıl bilebiliyorsun ? Annunaki diye bilimsel bir varlık yok, melek ve şeytan zaten uydurma, goblin desen filmlerde olan bir şey.
Mesela gördüklerinin fiziksel özelliklerine göre mi karar veriyorsun yoksa onlar mı kendilerini tanıtıyorlar ?