Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende paligis kullanıyorum geçmiş olsun. İşitsel olarak bende bazen telepati yapıyomuş gibi kendimi bi konuşma içinde buluyorum bazen ve istemsiz sonra fark ediyorum ama olduğu sırada çok kaptırıyorum kendimi uyuz birşey
Yatmadım 3 yıldır devam ediyo nokta nokta ışıklarda görüyorum karanlıkta daha çok belirgin oluyo acaba 3. Göz falan mı diye düşünüyorum bukadar saçma bişi olamaz çünkü geçmiyor
Tek ilaç kullanıyorum belirttiğim gibi paligis şizofrenide kullanılıyormuş.Bu durum beni daraltıyo çünkü bi çözümü yok çok fazla soru işareti doğurdu kafamda inançla ilgili düşüncelerim değişti yalnız olamadığımı hep bi varlık izliyor olduğunu gördüğüm için rahat olamıyorum tetikteyim sürekli huzurla yatamıyorum aşırı sinir bozucu heryönden
göze baskı uygulayınca zaten herkesin gözü önünde basit ve anlamsız şekiller belirir. Sense anladığım kadarıyla bu şekillere bir anlam yüklüyorsun hastalığından sebep.
Siyah noktalar veya beyaz parıltı mı oluyor.Gözdeki maytlar veya bakteriler olarak geçiyorlar.Gözlük kullanıyorsa lekelerde arttırıyor.Siyah noktalar mı siyah yumruk kadar bir nokta mı?