Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Neden hep uykulu olunur?

GRAHAM BELL

Emektar Üye
Konular
288
Reaksiyonlar
289
2 ay once safra kesesi ameliyati olmustum ondan beri hep uykuluyum
Bilhassa yemeklerden sonra
Bu kadar uyusuk olmak benim hic hosuma gitmiyor ama yenemiyorum bunu
Halsiz halsiz gezinmek bana gore devildi hic
Acaba sebep hakkinda bilgisi olan varmi

Güzel havalarda dışarıya çıkıp gez dolaş. Kendine gelirsin.

@OğuzHan112,

Bu hic aklima gelmemisti ailemde seker hastaligi olmadigindan
Dusuk tansiyondanmi diye dusunuyordum safra kesesi ameliyatida baya sorunlu olunca acabalarla erteliyorum doktor isini
Tansiyon olcturmekten kacan doktor deyince tabanlari yaglayan bana cok is bu diyabet isi
Saglik hakkinda bilgilerinize cok guvenirim sizin
Is basa dustu en azindan hic sevmedigim aile hekimimi gormek farzoldu tesekkur ederim

@GRAHAM BELL, evet şeker ve troidleri kontrol ettir. Halsizliğin en yaygın sebebi bunlar. Bendede öyleydi şeker ve hipotiroid çıktı. Özellikle yemekten sonra uyku bastırması şekere işaret ediyor. Bir diğer sebebide az uyku olabilir. Özellikle gece uyumuyorsan.

Teşekkür ederim,özellikle yemeklerden sonra uykulu oluyorum demişsiniz, safra kesesi'de alınmış.. diyabet bulgusu gibi düşünülebilir.

İlla aileden genetik geçişli diyabet olunmuyor.
Yemeklerden sonra uyku basması diyabette sıkıca görülen bir durum,illa diyabet demiyorum..motobolik bir sürü hastalık var,en azından diyabet mi başka birşey mi öğrenmiş olursunuz.

Ali hekimi değil dahiliye.

@GRAHAM BELL,

@GRAHAM BELL bende safra kesesi alınınca çok uyudum uykuluydum. Kullandıgım antibiyotikler uyku yapmıştı. Çok iyi dinlenirdim ama belki vitamin eksikligi var demir eksikligi uyku yapar uykunun bir çok sebebi olabilir
Gece uykunuz iyi dinlendirmiyor olabilir. Susuzluk halsizlik yapar
Kan tahlili verdiginizde sorun ortaya çıkacaktır. Birde yemek yedikten sonra her insanın uykusu gelir. Henüz yeni ameliyat olmuşsunuz. Belkide vucudunuz toparlanamamış olabilir. Her insanın bünyesi farklıdır. Amaliyatınızın sorunlu geçtigini yazmışınız. Toparlanmanız zaman alır diye düşünüyorum. Çok geçmiş olsun

Bu mesajda gizli reklam vardır: REDBULL :)

şaka bi yana bi ara bende D K B12 ve Magnezyum eksikliği vardı
uyuyarak geçirdiğişm günleri hatırlıyorum

diğerlerini bilmem ama D+K vitamiiini için aldıgım destek kısa sürede toparlamıştı

tabiki bu sadece benim özelimde geçerli

yoksa her kişi bünye özel olarak değerlendirilmelidir
bu acıdan bakarsam kar değerlerinize bakarak en doğru yorumu bir hekim yapabilir

Üst Alt