Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nevşehir'de Kozaklı Fizik Tedavi Hastanesi hizmete açılmıştır

3 ay oldu muane olalı halen ftr icin aramadilar. Cok sallıyolar bence

Sallamıyolar değil, gerçekten yoğun talep var. 3 yıl ard arda 1er ay tedavi aldım doktorum aslan bey çok ilgili. Ama hastalar son zamanlarda hastaneyi vakit geçirmelik sosyal ortam gibi kullanır oldu. Geçen yıl 3 hasta atıldı bu yüzden. 2 aylık terapisinin yarısına bile katılmayıp terapi saatlerinde tedavi salonuna gitmek yerine bir odaya toplaşıp sigara vb etkinlikler düzenleyerek ihtiyacı olan hastaların hakkını gasbettiler.

İşte onlar gibi zevkine düşkün devletin gerçek hastalara tanıdığı imkanı zevki sefa içinde orada arkadaş ortamı için kullanip senin benim ötekinin haklarını yiyorlar .gerçekten tedavi olması gerekenler de aylarda sıra bekliyor.
Bence buna bi düzenleme şart .omurilik yaralanmasi felç nöroloji hastaları öncelikli olmalı dizlerim ağrıyor boynum tutulmuş belim ağrıyor diyenlere ayaktan git gel yada olduğu bölgede ki devlet hastanesine gitmelerini istemek
Yönlendirmek. Bunu en iyi basvurulan hastanedeki görevliler yapar.
Az da olsa Gerçekten tedavi ihtiyacı olanların önüne geçilmiş olur

ben 9 senedir kısmi felçliyim duyduğum kadarıyla bizlere tıp fakülteleri dışında bakılmayacakmış.doğruluk payı ne kadar

Zaten bu hastane a grubu hastalara öncelik veriyor, ben b grubuyum yılda 2 ay tedavi hakkım var, a grubunda sınırlama yok. Hastanelerde a grubu hastayı tercih ediyor çünkü onlar için devlet fazla ödenek veriyor hastaneye.

Arkadaşlar bilgilendirirseniz çok memnun olucam.
İstanbul'da oturuyorum 12 yıldı rparaplejik omurilik felciyim.
Şu anda kemik erimesiyle mücadele etmeye çalışıyorum. Femur başı kemiğimde ki aşırı erime sonucu hayatım alt üst olmuş durumda.
Kozaklı'da ki hastaneye nasıl yatış yapabilirim lütfen ilginenin.

hocam kozaklıdaki hastane kemik erimesine çare olucagnı sanmıyorum bnce oraya yatma sana tavsıyem tsk rehabıltasyona basvur yada afyondaki fızık tedavı hatanesıne git ankara fizik tedavı var orada doktor bakımdan cok iyi illa kozaklıya yatıcam dersen hastaneyı arayıp önceki yatdıgın hastanelerden aldıgın epikrz veya dosyalarını faks cekersen yatış sırası verıyorlar sonra cagırıyrlr seni ama bnce afyona yat derım hastanelerın numarasını alıp ara ilk yatş için napcaz dye sor bilgi verirler istanbuldan kozaklıda cok uzak kalır sana

bLaCkRaCe

4 sene önce gitmiştim.Doktor önce muayene etmişti.Yatış kararı vermişti.2 hafta kalmıştım.Yani oraya gidip ilgili doktora muayene olacaksınız ve size yatış kararı verecek.Eğer boş yer varsa alırlar sizi.Tabi bu 4 sene önceydi.Arayıp telefonla bilgi alırsanız iyi olur.

Üst Alt