Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan 2018'deki sınav ile göreve başlamamız arasında ne kadar süre geçer?

mabel.

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar Nisan'ın son haftası pazar günü sınav oldu. 3-4 ay sonraki ilk atamada atandık diyelim. Peki atandıktan hemen sonra göreve başlar mıyız, yoksa güvenlik soruşturması falan mı olur? 4-5 ay güvenlik soruşturması sürer diye bir şey duymuştum sanki??? Yoksa merkezi atamada yerleşince hemen bir hafta on gün sonra göreve başlar mıyız?

kardeşim hele bir sınava gir sınav sonucu açıklansın kadrolar açıklasın tercih yap göreve başlamayı sonra düşün.. nisana ayına çıkacağının garantisi var mı ? batsın bu dünya ulan...

Kardeşim şu an bir işte çalışıyorum. 2-3 ay sonra işten çıkıp sınava hazırlanmayı planlıyorum. Sınavdan sonra evde boş durmak istemiyorum vs durumlar var. Bilgisi olan yok mu?

cemil er

kafam bzuk kardeş kafam bozuk ne yapim şu sınavda ne adamlar atandı bir bilsen hiç iş yapamayacak çalışmayacak adamlar 2 gözü grmeyen adamlar atandı herşey puan mı arkadaş liyakat diye bir şey var .. zihinsel engelli adama kamu kurumunda ne iş yaptırabilirsin ki ???

Sınava girmek için işten çıkılır mı hele ki bu dönemde. Sınava gir şansını dene tabiki ama sınava hazırlanacağım diye işten çıkma hayatının hatasını yaparsın. Üniversite mezunuyum normal kpss de 77 aldım da atanamadım. 26 yaşındayım daha çalışma geçmişim bile yok sen işten çıkıcam diyorsun.

Fetö olayı olmasaydı kurumlara göre değişmekle birlikte 1 ile 3 ay arasında göreve başlardınız anca bu fetö olayından sonra tüm atananlar da güvenlik tahkikatına tabi tutuluyorlar güvenlik soruşturması da biraz uzun sürüyor bu yüzden göreve başlamanız gecikebiliyor, ancak siz buna takılmayın yüksek puan alarak atanmak için odaklanın ve buna göre çalışın, atama işleminiz gerçekleştikten sonra göreve başlamanız bir kaç ay daha ertelenmiş oluyor o kadar.

Life

Life daha önceki kpss geçmişimden dolayı altyapım var. Allah'ın izniyle ilk atamada yerleşirim diye düşünüyorum. Sınav Nisan'ın son haftası. 3 ay sonra ilk atamalar olsa ve atansam 3 ay da öyle beklesem Ekim-Kasım gibi başlar mıyım?

Büyük ihtimalle göreve başlarsınız, bir önceki tercihte de atananlar o sürede göreve başlamıştı.

Teşekkür ederim. İnşallah atananlar en çok hak edenler olur. Allah iyi niyetli insanların yardımcısı olsun.

Üst Alt