Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Nisan 2023 evde bakım aylıklarının ödenmesi!?

Gaziantep yatti Konya'da yatmış bildiğim kadarıyla her taraf yatti

Son düzenleme:
Evde bakım aylığı e devlette gözükmüyor

E devlette; Sorgulanan TC kimlik numarasına ait başvuru bulunamamıştır yazıyor. Acaba herkeste şuan böyle mi? Maaş mı kesildi acaba.

Benimde aynen böyle yazıyor bu ayın maasini aldim normalde görünüyordu ay sonuna kadar ama şimdi sorgulanan tc kimlik numarasina ait basvuru bulunamadı yazıyor neden acaba başka bu sorunu yaşayan var mı?

Master
E devlette; Sorgulanan TC kimlik numarasına ait başvuru bulunamamıştır yazıyor. Acaba herkeste şuan böyle mi? Maaş mı kesildi acaba.[/QUOT ogrenebildiniz mi acaba neden olduğunu bende aynı durumdayım bu ayın maaşı yattı ama şu an basvuru bulunamadı kayıt getirilmedi yazıyor

Benimki de öyle Geçen senede böyle olmuştu bende maaş kesildi sanmıştım sonra buradan herkesin de öyle olduğunu okudum maaş gününü bekledim çok şükür maaş gününden bir kaç gün önce e devlette de göründü ve maaş yattı ama maaş yattıktan sonra yine aynısı oldu

Üst Alt