Arkadaşlar ben 16 yıldır omurilik felçlisiyim, 10 yıldır tak yapıyorum mesane kapasitem 254cc, çok sık enfeksiyon geçiriyordum, sık sıkışma istekleri, soğukta, acıkınca, heyecan streste hemen sıkışıyordum, doktorum başkent hastanesinden Cem Aygün, mesane genişletme ameliyatı önerdi seçenek olarak ama ben yaptırmadım ve bunun üzerine hocam botoksta yapabiliriz istersen dedi, çünkü böyle gidersek böbrekler ve mesane duvarı hasar görebilir dedi ve 1 ay önce botoks uygulattım.. Doktorum, üretra da darlık olduğunu ve onu açtığını ama bunun tekrarlayabileceğini söyledi, uygulamadan sonra 1 hafta sıkıntılıydı ama sonrası çok rahatladım.. 6 saatte bir veya daha fazla da olsa aşırı sıkışmalar , idrar varmış hissi hepsi gitti.. sabah uyandığımda 600-700cc sıkışmış oluyorum kaçak vs hiç bir şey olmuyo.. aşırı sıkışmanın zararı olup olmadığını doktoruma sordum bi sakıncası yok dedi.. yalnız bu darlık olayı tekrarlıyor sanırım çünkü ilk haftalar takı çok rahat yüzük kullanmadan yapıyordum ama bugünlerde yine yüzük ihtiyacı duyuyorum.. kısacası botoks uygulamasını doktorunuza bi danışın derim..