Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2019 evde bakım aylıkları e-devlet'e yansıdı

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar evde bakım maaşları edevlette yansıdı yeni yılın ilk maaşı hayırlı olsun

Şubat 2019 zamlı alınır. Bu ayki maaş, 2018 Aralık ayı'nın bakım maaşı. Ve yarın belli olacak.

Kimin e devletinde görünüyor, hastanın mı yoksa bakıcının mı?

Ben izmirde oturuyorum halen kayit bulunamadi yaziyor e devletde ne zaman görünür acaba ilk defa alicam bu ay maasi bi sorunmu oldu acaba

Burcum35

Bende şimdi ona bakıyorum kayıt bulunamadı yazıyor 1 2 saat kadar önce görüntüleyebilmiştim

Arkadaşlar e devlet de hasta mı yoksa bakıcımı kayıtlı eğer hasta ise adına şifreyi nasıl aldınız bizimki zihinsel ve bedensel engelli

Ben bugün baktım benimki e devlet de yatmamış

Arkadaşlar yeni evde bakım maaş miktarları belli oldu. 1305.60tl. Maaşlar 10.7 oranında arttı.

Çıkan enflasyon rakamlarına göre Kendim hesapladım. Maaşlara % 10.70 oranında zam geldi. Eski maaş 1179.40 tl idi. Bu rakama %10.70 eklendiğinde 1305 tl ediyor.e devlettte şubat ayında görünür yeni miktarlar.

Merhaba evde bakım maaşı için basvuru sonucunu gonderdıler onaylandı şeklınde geldı fakat; ne zaman yatacaği ile ilgigli bilgi yok ne zaman yatmaya başlar acaba tesekkurler...

bakım maaşları e-devletten gözükmüyor. önceleri görünüyordu. herkezinkimi gözükmyor yoksa bendemi sıkıntı var bir konrol edip bilgi verirseniz çok iyi olacak

hikmet7945

Ocakta 650.52 tl alacaksın. Şubatta ise ocak ayının farkıyla birlikte 790tl alacaksın. Martta ise 720 tl alacaksın.Bu rakamlar % 70 ve üzeri olanlar için geçerlidir.

Üst Alt