Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ocak 2019 evde bakım aylıkları e-devlet'e yansıdı

Fener1982

Farkla 790 tl mi? Nerden aldınız bu haberi doğruluk payı nedir
Evde bakım aylıkları içinde geçerli mi?

Fark sadece 2022 maaşları için geçerlidir. Evde bakım maaşlarında fark olmaz. Farklı maaşı sadece şubat ayında alacağız. Marttan itibaren normal maaş olan 720 tl alacağız.

Merhaba ben basvurdum onaylandi. Ocak ayinda yAtacagi soylendi. E devletten baktim 1179 tl normal odeme. 78 tl ek odeme yaziyor. Bu 78 tl ne oluyor bilginiz varmi

Evde bakım e devlette bakıcının hesabında gözükür hastanın değil eğer bir kaç gün daha gözükmesse ya sistem yada maaş kesilmiştir 4440000 ı tuşlayarak telesekreterin yönlendirmesi ile her ayın 13 ünden sonra maaşınızın yatıp yatmadığını ziraat bankasından alıyorsanız ücretsiz öğrenirsiniz maaş zamları şubattan sonra alınacak ikramiye lerden dolayı evde bakım maaşı kesilenler ocak itibariyle refakatçi si dilekçe verip tekrar maaş bağlatabiliyor forum doldurulmuyor selamlar

hem hastanın hem de bakıcının e devlet hesabında ,evde bakım maaşı engec aybasından 1 hafta sonra görünür..

Benim halen daha kayit bulunamadi yaziyor sorunmu var acaba ki izmirdeyim

Kubem29 Siz neredesiniz bende daha gözükmüyor izmirde oturuyorum benimde onaylandi ocak 15 de alincagi soylendi edevletde görünmüyor aksilikmi oldu acaba ki

Simdi baktim şükür kayit gözüküyor aksilik yok merak ettigim bisey var yalniz 31 ocak a kadarmi cekebiliyoruz 1 subatda cekebilirmiyiz cekilmezse geri iade mi oluyor bilgisi olan varmi?

Rebellious tesekkurler geri iade olunuyor diye duydum ocak ayinda cekilmezse diye cevabın icin cok sağol

Burcum35

Rica ederim, geri iade duymadım ama yine yanlış bilgi vermiş olmayım birinden daha teyit alın derim.

Ben gumushanedeyim. Ilk defa alicam pek bilgim yik bu konularda

Benim gözükmüyor kesilmiş olsa haber vermeleri gerekmiyordu

Ne zaman belli oldu sizin e devlette benden başka edevlette görünmüyen varmı

evde bakım maaşların günleri degiştimi kardeşlerim afyonun 13 idi 10 nunda gözküyor

Eskişehir 13 diyor daha yatmamış

El devlette 13 yazıyor yatmamış

Ocak ayı evde bakım parası yatan iller

Eskişehir 13 yazıyor ama yatmamış neden ?

2 senedir alıyorum haftasonu hatta pazar bile yatırılıyor..

eserdem

prosedür işte bazen hafta sonuda hesaba geçiyor ama genelde hep ilk iş günü yatıyor tatile denk geldimi herhalde o zamanki yoğunlukla alakalı bir durum mesela 13 ü hafta içi bile olsa sabah değilde öğleden sonra yatabiliyor.

Ben Osmaniye den cekiyorum. Normal de 13 üne yatmasi gerek ama saat 2 gibi baktım hesaba geçmiş maaş. Herkese hayırlı olsun şimdiden maaşlar....

2019 Ocak Aylığım Yatmadı

Merhaba arkadaşlar ben Doğuştan engelliyim Evde bakım maaşı Alıyorum hesap annemin üzerine Normalde Her ayın 13ünde Aylığım Yatıyordu Ocak ayında Yatmadı Pazara Geldiği için desem Alakası yoktur bence Normalde Pazar günleride aylık yatardı
Niye bugun yatmadı acaba Sizde de böyle oldu mu hiç

Bide ben kendi adıma Ziraat katılım bankasından hesap açmıştım Para yatırmak için (kredi kartı değil)
Onla alakası olabilir mi

15 inde büyük ihtimal yatar sene başı olduğu için geçen sene ocak 2018'de de 15'inde yatmış

eserdem

O günde cumartesine denk geldiği için, yani evde bakım 5 iş gününde yatıyor anlaşılan.2022 öyle değil ama cumartesine denk gelse bile yatıyor ama pazar yatmıyor bi sonraki gün yatıyor.

Üst Alt