Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Odyo ile bera testi arasındaki sapma en fazla ne kadardır?

çünkü benim her iki kulağımın odyo testlerinin ortalaması 70 db civarındadır ve bu oranlar devlet hastanelerinde odyo testleri farklı çıkıyor. fakat bera(ABR) testine gelince sol kulak 80 db ve sağ kulak 100 db dir. söyle bakalım hangi test doğruymuş?

Ben sana bilimsel dayanağın var mı yok mu diye soruyorum, insanlara yanlış bilgi vermeyelim lütfen. Benim de odyo testlerimin ortalaması 80 db. Bera testinde 60 db çıktı. Şimdi sen söyle hangisi doğru?

Sana göre bera, bana göre odyo.... Ya da işimize hangisi gelirse o doğru öyle mi? Buna biz karar veremeyiz, buna karar verecek olanlar işin uzmanlarıdır. "En doğrusu!" diye hüküm vermek yanlıştır.

bu gün banada odyo yaptılar ama sonuç bölüümüne hiç birşey yazmadı odyometrist.

odyo kağadının en altına SSO İLE VOKAL TEST ARASINDA UYUMSUZLUKTAN DOLAYI SONUÇ ELDE EDİLEMEMİŞTİR.
ve el yazısı ile de KOOPERASYON SAĞLANAMADI yazdı ve git doktoruna ver dedi.

BU NE DEMEKTİR??? BİLGİN ARKADAŞLARDA YORUMLAMALARINI RİCA EDİYORUM.

bende gidip verdim ama beni muayene eden doç.doktor yoktu asistanı vardı oda nasıl yapamamış vs gibi birşeyler söyledi banada neden yerinde durmadın diye sordu.bende nasıl yani yerimde durmayıp ta ne yapacaktım odyocu beni ufak bir bölüme koyup kulaklık taktı ve ses veriyordu kulağıma diye cevap verdim neyse.bana bu sebepten BERA TESTİ VERDİ 20 10 2014 TARİHİNE BAŞKA GÜN YAKMUŞ BENDE ALDIM GÜNÜMÜ.vede başka bir ssk araştırma hastanesine gittim ve durumu anlattım 2 ay gün verdiler siz daha erken verebilirmisiniz dedim.evet verebiliriz dedi ve 08 09 2014 e randevu verdiler.

TESTE girditen sora sonucu yazarım bu topikten arkadaşlar.

birde ricam bu yatma muhabetti nedir uykudamı daha çok db yüksek çıkıyor.yoksa uyanıkmı çok db çıkıyor ?

bugün teste girdim arkadaşlar test sonuçlarımı yorumlamanızı rica ediyorum bu ayın 18 inde heyete girecem.
bera testine girdim.girdiğim yerde kokleer implant yazıyordu ne anlama geliyorsa tam 1 saat başıma ve kulaklarımın arkasına birşeyler yapıştırıp değişik türde sesler veriyorlardı.

test bittikten sora elime verdiği raporda şunları yazıyor SAĞ KULAK 100(YÜZ)dbn HL'DE Ü DALGA GÖZLENMEDİ.
SOL KULAK 40(KIRK)dbnHL'DE Ü DALGA GÖZLENDİ

SAĞ KULAK GÖZLENMEDİ.
SOL KULAK GÖZLENDİ.

bilgin arkadaşlar bu ne demektir ve bu orandan baltazart formülüüzerinden % kaç alırım heyetten.
ayrıca şeker tansyon kolestrol hastalıklarım var 7 yıldır raporlu kullanıyorum diaformin 1000mg.litoril 10mg.perivel plus 4mg/1.25mg bu ilaçları

merhaba ,

sizin total işitme kayıplı olduğunuzu ve koklear implant ameliyatı ile duyabileceğinizi belirtmişler.kulak arkası cihazlara benzer.
internette araştırma yapabilirsin.
sağ kulağınızın sol kulağa göre daha ağır işitme kaybı olduğunu belirtmişler.
sağ kulağınız 100 db de ses duyamadığını ölçmüşler.yani bir stadyumda sesleri çok zor ayırt edebilirsin.

benim bera testinde sol kulak %90dbnhl 5 dalga gözlenmedi sağ kulakta % 85 bnhl de 5 dalga gözlendi bu ölçüme göre % de kaç özür raporum çıkar odyoloji labaratuarı sağ kulak %83 .33 db sol kulak % 86.67 db çıktı bu ölçümlere göre % kaç raporum çıkar

Üst Alt