Oğlum da konuşması çok güzel değil diye 3 yaşında doktora götürdüm. Oyuncaklarla yapılan teste 20 db de sorulara yanıt vermiştir diye rapor yazdılar. Doktor kreş vs önerdi açılır dedi. Ben içime sinmediğini için başka kbb doktoruna götürdüm ve Bera testi yapıldı. Şok olduk 60 db işitme kaybı varmış her iki kulakta hatta bişeyde 100 db yazıyor. Benim oğlum konuşuyor 4 5 kelimeli cümle kuruyor işitme kaybı böyle olan bir çocuk konuşamaz dediler hep. Başka bi doktor oğlumla konuştu ve bu test yanlış dedi. Testler başka yerde tekrarlandı bu sefer Bera testinde 35 Db kayıp çıktı. Başka hastaneden de randevu almıştık ordanda çağırılınca orda da yaptırdık orda da bi kulak 40 bi kulak 50 db altı dediler. Kafamız allak bullak birbirinden farklı 3 sonuç. Doktor gene de cihaz önerdi güzel konuşması için kelime dağarcığı gelişmesi için. Cihaz araştırıp alacağız galiba. Acaba işitme kaybı zamanla artar mı? Daha küçük. Şuan 4 yaşına yaklaştı. Gençlik zamanlarında işitme kaybını kaybeder mi ki? Çok üzülüyorum oğlum için. Canım çok acıyor? Böyle küçüklükten işitme kaybı olup da hala kaybı sabit devam eden varmı?